reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
jadę. Papatki :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki :-):-):-)
po meczacej podrozy z Darłowa do Warszawki ( Kuba miał biegunke :dull::dull odpoczywamy juz u siostry R.
Nad morzem było super, chociaz pogoda Nas nie rozpieszczała. teraz jak wyjechalis,y bedzie super lato na wybrzezu wiec jesli ktos sie wybiera to zazdroszcze!!!! ale na brak lezenia na plazy nie nazekam, najbardziej ucierpiały moje plecy....teraz lekko schodzi mi skora!!
zeby urozmaicic wyjazd oboje z Kuba bylismy chorzy ale własnie w czasie 3 dniowej ulewy wiec jak zaswieciło słonko juz szalelismy w morzu!!!
poczytałam troche ale juz nic nie pamieta,. najwazniejsze wszytskiego naj naj dla naszych wszystkich lipcowych małych i duzych solenizantow!!!!!
po meczacej podrozy z Darłowa do Warszawki ( Kuba miał biegunke :dull::dull odpoczywamy juz u siostry R.
Nad morzem było super, chociaz pogoda Nas nie rozpieszczała. teraz jak wyjechalis,y bedzie super lato na wybrzezu wiec jesli ktos sie wybiera to zazdroszcze!!!! ale na brak lezenia na plazy nie nazekam, najbardziej ucierpiały moje plecy....teraz lekko schodzi mi skora!!
zeby urozmaicic wyjazd oboje z Kuba bylismy chorzy ale własnie w czasie 3 dniowej ulewy wiec jak zaswieciło słonko juz szalelismy w morzu!!!
poczytałam troche ale juz nic nie pamieta,. najwazniejsze wszytskiego naj naj dla naszych wszystkich lipcowych małych i duzych solenizantow!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
a wiec z tego co pamietam:
Lilka witaj spowrotem na Bb i nie daj sie nordyckiej pogodzie!!!
edziu czy Ty jestes teraz nad tym morzem czy nie???
elen alleee fajjjnie Ciii zee jutrooo sobotaaaaa
elfik a gdzie jest ta wiocha zabita dechami czy cuś???
kasiu k sliczna fotka w podpisie......to chyba morze ( mnie sie teraz wszystko z plaza kojazy hhe)
tofinku na pohybel takiej lekarce, ja bym to zgłosila do OIL.
cos jeszcze miała......aaaa my tez wybiera,y sie na Słowacje. ale juz za jakies 2 tyg....a Tatralandia jest rowniez w planach
kasiu k sliczna fotka w podpisie......to chyba morze ( mnie sie teraz wszystko z plaza kojazy hhe)
cos jeszcze miała......aaaa my tez wybiera,y sie na Słowacje. ale juz za jakies 2 tyg....a Tatralandia jest rowniez w planach
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej, hej
No tak, względem Kornelka na pewno jest do tyłu z jednym- z ospą wietrzną Niedawno wróciliśmy od lekarza z takim werdyktem. Na szczęście młody przechodzi to dosyć łagodnie (na razie :dull, ma bąbelkową wysypkę, gorączki brak. A ja niestety jestem przymusowo uziemiona w domu, bo dziecko nie może z ospą wychodzić. A choroba może trwać nawet do trzech tygodni Lekarka powiedziała, że na bank przypałętał to ze żłobka. Pocieszam się tylko faktem, że każdy mi mówi, iż lepiej teraz, niż później
Bu ha ha ha, no i wygadałam się, jak dziecko trenuję
Dla Wiki
Nasza pediatra również powiedziała, abym zaszczepiła małego, zwłaszcza, że chodzi do żłobka i jest alergikiem. Byliśmy zapisani na przyszłą środę, ale w związku z ospą muszę teraz czekać conajmniej dwa miesiące.
Heh, sprytny mały, wie, że ojciec na mleko tyra ;-)
U nas około 50 zł.
Mmmm, miodzio taki domek, udanego wypoczynku :-)
Nie wiedziałam o tym Właśnie zdziwiłam się, że ta w naszej przychodni taka tania..muszę podpytać, czy mają też te droższe
na pewno znalazloby się wiele innych rzeczy w których jest " do tylu" w porównaniu z innymi lipcowymi dzieciaczkami...
No tak, względem Kornelka na pewno jest do tyłu z jednym- z ospą wietrzną Niedawno wróciliśmy od lekarza z takim werdyktem. Na szczęście młody przechodzi to dosyć łagodnie (na razie :dull, ma bąbelkową wysypkę, gorączki brak. A ja niestety jestem przymusowo uziemiona w domu, bo dziecko nie może z ospą wychodzić. A choroba może trwać nawet do trzech tygodni Lekarka powiedziała, że na bank przypałętał to ze żłobka. Pocieszam się tylko faktem, że każdy mi mówi, iż lepiej teraz, niż później
Iwon juz chyba po piwku i źle słyszy ;-)
a może On do Ciebie Pani? Kiedyś tak sie mowilo w inteligenckich rodzinach - pani mamo ;-)
Bu ha ha ha, no i wygadałam się, jak dziecko trenuję
Hej
u nas chorób ciąg dalszy:-(
Oliwier wyzdrowiał udało się bez antybiotyku
a teraz Wiki ma prawie zapalenie płuc
Dla Wiki
Zaszczepiłam malego na pneumokoki.
Nasza pediatra również powiedziała, abym zaszczepiła małego, zwłaszcza, że chodzi do żłobka i jest alergikiem. Byliśmy zapisani na przyszłą środę, ale w związku z ospą muszę teraz czekać conajmniej dwa miesiące.
ihihi mój tez czasem woła Ania albo do losia "Michał wstawaj " - w sobotę rano
Heh, sprytny mały, wie, że ojciec na mleko tyra ;-)
Ile zapłaciłaś za te pneumokoki? My idziemy na bilans w rzyszła środę i też o tym myślę, żeby Maćka zaszczepić.
U nas około 50 zł.
A od jutra przeprowadzam się na wieś do... teściów.:-)Mam już dość siedzenia w domu, a teściowie wyjechali na wczasy nad morze, więc chatka z ogródkiem wolna :-)
Mmmm, miodzio taki domek, udanego wypoczynku :-)
ok. 330-350, nie pamietam dokladnie
Podobno ta tansza szczepionka ma sporo mniejszy zakres i trzeba by ją kiedyś powtarzac, a ta droższa załatwia sprawę na całe życie. Mozna o tym poczytac na Pneumokoki
Nie wiedziałam o tym Właśnie zdziwiłam się, że ta w naszej przychodni taka tania..muszę podpytać, czy mają też te droższe
anusia_80
lipcowa mama 2005
Dla Kornelka dużo zdrówkaa Tobie Iwonko cierpliwości;-)
Joasiu, fajnie że jesteś znó z nami
Joasiu, fajnie że jesteś znó z nami
elfiko
lipcowe mamy ´05
Znowu nikogo nie ma
Tylko jedna strona do nadrobienia
Nisia mówi- jade apukiem do Juji bawic sie inymi zabakami( jade autobusem do Julii bawic sie innymi zabawkami) :-);-)
Do mnie moje dziecko mówi- mamoooooooo z akcentem na to "o"
a jak pytam jak mama ma na imie to słysze- mama ACILINA
Wiocha? No mieszkam w takowej :dull:
Tylko jedna strona do nadrobienia
U nas to szczepienie kosztuje 280 złIle zapłaciłaś za te pneumokoki? My idziemy na bilans w rzyszła środę i też o tym myślę, żeby Maćka zaszczepić.
no a ja własnie sie jutro na ta babke wybieram i na borówki :-)smacznego :-)
a ja dziś wieczorem piekę babę z orzechowa pianką i latam ze ścierą do północy
Nisia mówi- jade apukiem do Juji bawic sie inymi zabakami( jade autobusem do Julii bawic sie innymi zabawkami) :-);-)
Do mnie moje dziecko mówi- mamoooooooo z akcentem na to "o"
a jak pytam jak mama ma na imie to słysze- mama ACILINA
tak tak u nas ta tańsza to 60 zł ale trzeba powtarzaćok. 330-350, nie pamietam dokladnie
Podobno ta tansza szczepionka ma sporo mniejszy zakres i trzeba by ją kiedyś powtarzac, a ta droższa załatwia sprawę na całe życie. Mozna o tym poczytac na Pneumokoki
Hi hi hiMuffinki w piekarniku :-) Kurcze, nie wiedziałam, że to taki prosty przepis. 10 minut roboty i po sprawie. Mam nadzieję, że w smaku będa dobre :-)
Maciejka mi dzielnie pomagał mieszać składniki. Pytam sie go "Wiesz co to są muffinki?" a on na to "Machinki to som takie babecki":-)
No i znowu po raz kolejny wsypał babcię :-) Kroiłam gorzka czekoladę i dałam mu kawałeczek (ja mu czekolady jeszcze nie daję), a on na to: "Jak na działce." Pytam się, "Co jak na działce?" a on: "Cekoladka jak na działce u babci."
No witam Panią Droga Pania wiec z tego co pamietam:
Wiocha? No mieszkam w takowej :dull:
reklama