reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wymawia ę, jeszcze bym napisala, że używa już świadomie ja i ty oraz mówi np: "usiądz mamo tak famo jak ja siedzę", ale Niania zaraz napisze, że jestem nieobiektywna:cool:;-):-) i że się chwalę...

Iwon, przecież wiesz, że każde dziecko rozwija się w indywidualnym tępie-Tosia np, późno zaczęla ząbkować (1. ząbek jak miala 9 miesięcy) i na pewno znalazloby się wiele innych rzeczy w których jest " do tylu" w porównaniu z innymi lipcowymi dzieciaczkami... ale My mamy zdrowe podejście i nie przejmujemy się tym tylko wymieniamy doświadczenia i opisujemy fakty, no nie:tak:?

reklama
hej wieczorowo :)
heh, mama Asia, urocze :-)
A dlaczego moje dziecko, jak proszę je, żeby powtórzyło 'Iwona' mówi coś na kształt 'panje'? :eek:

Iwon juz chyba po piwku i źle słyszy ;-)

a może On do Ciebie Pani? Kiedyś tak sie mowilo w inteligenckich rodzinach - pani mamo ;-):-D

Musialam się wygadać-bo trzyma mnie do dzisiaj... w ogóle to mam PSM, jestem jak tykająca bomba...zaraz eksploduję i będziecie wszystkie to slyszeć:-p
już kończę temat badania mojego dziecka, ale chyba rozwrzeszczany to może być 9-latek, a nie dwuletnie dziecko, które nie panuje nad emocjami, nie potrafi zrozumieć dużo rzeczy i w ogóle...

Dobbrze zrobilas ze zmienilas przychodnie, ale wstrętna ta baba... może tez miala PSM? Albo jakieś inne klimakerium :dull:

dziewczyny a czy któraś korzysta z tych książeczek:"zabawy fundamentalne" jak to się sprawdza w praktyce? wiem, że to ciężka praca, ale czy daje szybko efekty;-)bo ja to taki slomiany ogień i szybko się zniechęcam...

no i mykam bo duzy misiu mnie wygania sprzed kompa i każe iść do mojego.. a ja jestem po gym dzisiaj i nie mam sily na odpalanie kompa

tak wiec dobranocki :happy:

reklama
Do góry