nenius
Przyjaciółki 2008
kawa - pierwsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PS. co Tatusiowie waszych maluchów dostaną z okazji swojego święta?
Ode mnie kopa w du..ę, bo jest ostatnio nie do wytrzymaniaPS. co Tatusiowie waszych maluchów dostaną z okazji swojego święta?
..... bo nam sie Juleczka dzis potwornie popłakała przed drzwiami żłobka a ja mam jeszcze jakiś po-@ PSM czy coś i tez sie poryczałam
..... bo nam sie Juleczka dzis potwornie popłakała przed drzwiami żłobka a ja mam jeszcze jakiś po-@ PSM czy coś i tez sie poryczałam
poniżej obiecane foty rowerka:
na weekend wybieram się do moich rodziców z Julią i mam nadzieję spędzić go miło :-). nie mam szans na nadrobienia tego co pisałyście, więc wybaczcie, ze nie nawiązuję jestem dzisiaj nie - do - życia i jeszcze kupa roboty, wrrr... ostatnio do domu wracamy po 20 co dla Julki nie jest przyjemne, bo męczy sie potem z zasypianiem :---(
na razie - postaram sie was trochę popodgladac jeszcze :-)
spadam na zakupy
Ania, mój plan zakłada, że ja mam się wysypiac już teraz ;-) Tydzień nieciekawych nocy oznacza dla mnie: kilka lat więcej na twarzy, totalną tępotę w pracy, nerwowość na każdym kroku i nieudane pożycie małżeńskie.
Ode mnie kopa w du..ę, bo jest ostatnio nie do wytrzymania
a od dawidka...nie wiem...