reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
aaa Magdę M też oglądałam, podobało mi się, ale nie płakałam - nie było warunków bo musiałam równoczesnie konwersacje z mężem prowadzić bo właśnie wrócił z pracy i tez sie dosiadł przed telewizor. I nawet mu się podobało:eek:

od pierwszego dnia w domku śpimy w oddzielnych pokojach :-) I na dodatek Maciek ani razu z nami nie spal :cool2:
no to jeśłi śpicie oddzielnie, to cos mi sie wydaje, że Maciuś się poprostu boi, jest starszy, pewnie ogląda bajki a jego wyobraznia sie rozwija. A po całym dniu nowych doznań i emocji odreagowywuje w nocy....ale to pewnie taki etap i szybciutko mu to minie:tak::-)

no to jeśłi śpicie oddzielnie, to cos mi sie wydaje, że Maciuś się poprostu boi, jest starszy, pewnie ogląda bajki a jego wyobraznia sie rozwija. A po całym dniu nowych doznań i emocji odreagowywuje w nocy....ale to pewnie taki etap i szybciutko mu to minie:tak::-)

Daria ostatnio boi się wszystkiego, zwłaszcza tego co głośne. Ale zdarza jej się nawet powiedzieć "boimy tatusia, boimy babci" a jak ją zapytasz dlaczego, co ci babcia zrobi? to potrafi odpowiedzieć "ugryzie Darunię" A chciałam dodać, że Daria babcię uwielbia.

Iwonko, jaka odmiana w avatorku...no...no super:cool2:

:-p:cool2:

od pierwszego dnia w domku śpimy w oddzielnych pokojach :-) I na dodatek Maciek ani razu z nami nie spal :cool2:

No to klops :dry: Myślałam, że jeśli śpicie w jednym pokoju, to zaproponuję odseparowanie małego. A tak..nie mam innej rady, po prostu przeczekaj ;-)

Iwonko, ładna dziewczyna z Ciebie :tak::-D

Dzięks, postawiłam na bardziej letni klimat ;-):-)

cześć dziewczyny.
dzisiaj tak: :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::hmm::hmm::hmm:

...Bo...???

Chyba nie, gazelkowie nie mają TV :-)

..... bo nam sie Juleczka dzis potwornie popłakała przed drzwiami żłobka a ja mam jeszcze jakiś po-@ PSM czy coś i tez sie poryczałam :baffled::baffled::baffled::baffled:

poniżej obiecane foty rowerka:
1181125640

1181125710

1181125794

na weekend wybieram się do moich rodziców z Julią i mam nadzieję spędzić go miło :-). nie mam szans na nadrobienia tego co pisałyście, więc wybaczcie, ze nie nawiązuję :baffled::baffled::baffled: jestem dzisiaj nie - do - życia i jeszcze kupa roboty, wrrr... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ostatnio do domu wracamy po 20 co dla Julki nie jest przyjemne, bo męczy sie potem z zasypianiem :-:)-:)-(

na razie - postaram sie was trochę popodgladac jeszcze :-)

reklama
Chyba nie, gazelkowie nie mają TV :-)

hihih, to prawda

ale Maciek ogląda bajki - ma na to całe 10 minut wieczorem. W repertuarze jest Krecik, Reksio oraz Bolek i Lolek. Raczej nie ma co po tym przeżywać ;-):cool2:

Może się zakochał :confused:

postanowilam postawić na domowe, stare kroki
dziś kupuję wodę koperkową! Podobno uspokaja :-p

Do góry