reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Gazelka!!! wczoraj wieczorem widzialam cie na mykonosie!!!!:szok::tak::tak::tak: siedzialas w malej wenecji w barze z drinkiem w reku i podziwialas zachod slonca! autentycznie panna wygladala jak ty!:tak::tak::happy:
mykonoslittle20veniceeg9.jpg

ooo! znalazlam nawet ten bar! hihi nawet moj kolega sie zalapal na zdjeciu:-p
n1wl6.jpg

reklama
Gazelka!!! wczoraj wieczorem widzialam cie na mykonosie!!!!:szok::tak::tak::tak: siedzialas w malej wenecji w barze z drinkiem w reku i podziwialas zachod slonca! autentycznie panna wygladala jak ty!:tak::tak::happy:
mykonoslittle20veniceeg9.jpg

ooo! znalazlam nawet ten bar! hihi nawet moj kolega sie zalapal na zdjeciu:-p
n1wl6.jpg

ha, to dlatego rano byłam taka niewyspana!!! Jakieś mocne te drinki były, skoro o niczym nie pamiętałam i całą winę zwaliłam na Maciejka. Oj......

czesc baby!!

nie nadrobiłam jeszce wszystkiego, ale mam nadzieje ze pozniej sie uda!

teraz znikam, całuje wszystkie lipcowe mamy!!!

aaaaaa i brakuje mi połaczenia Karmi i BB..........
no coz.............to se ne wrati :-:)-:)-(

see yaaa:cool2:

babulce hejo:-)
cały dzionek byłam zajęta,że nawet nie wiem,
kiedy ten czas mi minął,
sprzątałam,byłam na spacerze z Otylcią,
zrobiłyśmy zakupki i.............czekamy
tzn.ja czekam,mała śpi..........na Damiana,
zaraz po niego wybywam,tylko pojawią sie moi rodzice

mając już jutro Damiana w domciu,
będe mogła zajrzeć na dłużej i nadrobić
oraz cosik skrobnąć

do juterka babulki:elvis:;-):tak:

Czesc babulce:-)
Ja tylko na chwile ale Gazelka mnie zmusila do napisania dwoch zdan;-).
otoz moj Jasio dzieli sie z innymi chetnie - zreszta wszystkie inne zabawki sa lepsze niz zabrane z domu - tak jak u Klaudii.
Natomiast my nalezymy do grupy agresorow. Jasio bez powodu podchodzi do dziewczynki i ciagnie ja za wlosy; lub podchodzi do kogos i go popchnie. Walcze z tym ale uwierzcie mi to nie takie proste. Ciagle nie wolno to boli jakos nie dziala.
Myslalam ze duzo tak dzieci sie zachowuje, a tu piszecie ze na bb same aniolki - nie dobrze, nie dobrze. Jas to chyba najwiekszy psotnik w takim ukladzie....
Dobranoc:elvis:
Weronika nie jest agresywna w stosunku do innych dzieci ale wręcz przeciwnie bardzo sie do nich garnie i chętnie przyłącza sie do zabawy w piaskownicy.
Dzieli sie zabawkami bez problemu ale kiedy chce pozyczyć zabawke od innego dziecka to czeka aż dany maluch przestanie sie nią bawic i dopiero wtedy rusza do ataku :-) nie wyrywa zabawek innym dzieciom ale mysle ze gdyby byla ciut więsza( bo zazwyczaj jest wśród swoich rówieśników najmniejsza)a tym samym mniej bojaźliwa to wtedy pokazałaby na co ją stac- a mieszka w niej mały diabełek :baffled::eek::tak::laugh2:

hejooo:-)

pogoda piekna, ja od 6 na nogach i juz zaliczam druga kawę...mmm...
trzeba jakos funkcjonować:baffled: remontu ciag dalszy, a raczej walki z wyrównywaniem ścian:szok: na długości 8 metrów ściana nam uciekła 8 cm:eek::szok: tzn, nie nam, taka była od początku ;-)niech sie już to kończy, bo przez ten remont Dawid nabrał uczulenia na kurz, rano tak kaszle, że aż czasami zdarza mu sie wymiotować:-(
Anusia wspólczuje tego kurzu, wiem jak to może wyprowadzic z równowagi szczególnie ze dopóki trwa remont to praktycznie tego kurzu nie da sie pozbyć, ciągle osiada na melbach, sprzetach domowych wrrrr

reklama
hej babeczki!!!

witam w piekny, słoneczy i bezchmurny dzien!
z racji ze tak cudownie jest wybieramy sie z łosiem na zlot Passatow w Sandomierzu.
Łos bedzie szalał a ja sie moze poopalam.............albo cos
mam nadzieje, ze bedzie miło

chiociaz mam gila do pasa niestety...................ehhh :sick::sick:

Do góry