reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
aaa Magdę M też oglądałam, podobało mi się, ale nie płakałam - nie było warunków bo musiałam równoczesnie konwersacje z mężem prowadzić bo właśnie wrócił z pracy i tez sie dosiadł przed telewizor. I nawet mu się podobało

anusia_80
lipcowa mama 2005
no to jeśłi śpicie oddzielnie, to cos mi sie wydaje, że Maciuś się poprostu boi, jest starszy, pewnie ogląda bajki a jego wyobraznia sie rozwija. A po całym dniu nowych doznań i emocji odreagowywuje w nocy....ale to pewnie taki etap i szybciutko mu to minieod pierwszego dnia w domku śpimy w oddzielnych pokojach :-) I na dodatek Maciek ani razu z nami nie spal![]()

anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen co jestcześć dziewczyny.
dzisiaj tak:![]()

co taka smutna minka

nenius
Przyjaciółki 2008
cześć dziewczyny.
oj, oj ,oj coś Ci się ostatnio zbyt różowo nie uklada...
ale co ja mogę? ani doradzić, ani konkretnie pocieszyć bo nie wiem o co chodzi więc tradycyjnie buziaki posyłam

nenius
Przyjaciółki 2008
no to jeśłi śpicie oddzielnie, to cos mi sie wydaje, że Maciuś się poprostu boi, jest starszy, pewnie ogląda bajki a jego wyobraznia sie rozwija. A po całym dniu nowych doznań i emocji odreagowywuje w nocy....ale to pewnie taki etap i szybciutko mu to minie:-)
Daria ostatnio boi się wszystkiego, zwłaszcza tego co głośne. Ale zdarza jej się nawet powiedzieć "boimy tatusia, boimy babci" a jak ją zapytasz dlaczego, co ci babcia zrobi? to potrafi odpowiedzieć "ugryzie Darunię" A chciałam dodać, że Daria babcię uwielbia.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwonko, jaka odmiana w avatorku...no...no super![]()

od pierwszego dnia w domku śpimy w oddzielnych pokojach :-) I na dodatek Maciek ani razu z nami nie spal![]()
No to klops

Iwonko, ładna dziewczyna z Ciebie![]()
Dzięks, postawiłam na bardziej letni klimat ;-):-)
cześć dziewczyny.
...Bo...???
Iwon
Lipcowe Mamy '05
no to jeśłi śpicie oddzielnie, to cos mi sie wydaje, że Maciuś się poprostu boi, jest starszy, pewnie ogląda bajki a jego wyobraznia sie rozwija. A po całym dniu nowych doznań i emocji odreagowywuje w nocy....ale to pewnie taki etap i szybciutko mu to minie:-)
Chyba nie, gazelkowie nie mają TV :-)
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
...Bo...???
..... bo nam sie Juleczka dzis potwornie popłakała przed drzwiami żłobka a ja mam jeszcze jakiś po-@ PSM czy coś i tez sie poryczałam

poniżej obiecane foty rowerka:
na weekend wybieram się do moich rodziców z Julią i mam nadzieję spędzić go miło :-). nie mam szans na nadrobienia tego co pisałyście, więc wybaczcie, ze nie nawiązuję

na razie - postaram sie was trochę popodgladac jeszcze :-)
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Chyba nie, gazelkowie nie mają TV :-)
hihih, to prawda
ale Maciek ogląda bajki - ma na to całe 10 minut wieczorem. W repertuarze jest Krecik, Reksio oraz Bolek i Lolek. Raczej nie ma co po tym przeżywać ;-)

Może się zakochał

postanowilam postawić na domowe, stare kroki
dziś kupuję wodę koperkową! Podobno uspokaja