reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
kurna ja to bym temu co jest odpowiedzialny za ta plotke o ukrainie to ukrecila leb!:wściekła/y:
niepotrzebnie nerwy ludziom psuc! przeciez wiadomo ze wszystkie matki, kobiety w ciazy i wogole wszyscy ludzie beda przerazeni i sie martwic. idiota jeden!:wściekła/y:
tylko nam zmancil super humorki jakie mialysmy na wiesc ze ania urodzila!

nie zmącił nie zmącił :cool2:;-)
takiej wiadomości nic nie jest w stanie przebic :tak::tak::tak::tak::-);-)

:szok::szok::szok::szok: widze fotkę niesi :tak::tak::tak::tak:
poproszę powiększoną wkleic i inne fotki oczywiscie też mile widziane :tak::tak::tak::tak::tak::-p:cool2::elvis:;-)

Zaopatrzyłam dziecko w nowe buty, ale ile mnie to nerwów kosztowało, ulala:szok:
Buncik hipermarketowy mamy opanowany perfect!;-)

Cały czas myślę o Ani.G i nie mogę się doczekać pierwszych fotek Piotrusia.
Ale im fajnie, że są razem!

kurna ja to bym temu co jest odpowiedzialny za ta plotke o ukrainie to ukrecila leb!:wściekła/y:
niepotrzebnie nerwy ludziom psuc! przeciez wiadomo ze wszystkie matki, kobiety w ciazy i wogole wszyscy ludzie beda przerazeni i sie martwic. idiota jeden!:wściekła/y:
tylko nam zmancil super humorki jakie mialysmy na wiesc ze ania urodzila!
Biedna Nenius w poniedziałek, bo to ona wystrzeliła z ta informacją:baffled::-(

reklama
Hello, witam sie i zegnam. Oczy mi sie zamykaja. Poczytalam troche ale to kropla w morzu.

Aniu.g Gratulacje dla Ciebie i Piotrusia. :-):-):-)

Kurcze to wagowo Piotrus przebil brata (o ile dobrze pamietam:-p

Czeakmy na relacje z porodu. Ale fajnie, ze urodzilas juz. :happy::tak:
Dochodzcie do siebie szybciutko i wklejaj fotki malenstwa.
Jeszcze raz ogromnie gratuluje i ciesze sie :-):tak:

Do góry