reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam wieczorkowo
miałam gości a myślałam że zajrzę wieczorem na bb ale w sumie też fajnie było jestem po 2 piwach :baffled: :eek:

reklama
Ide coś zjeść i herbaty sie napic a potem musze domek ogarnąc, na zakupki pedzic i wyrobić sie z ttym do 12stej bo jedziemy do ZOOOOOOOOO :tak:

Edziu buciki super, te same planowałam kupic Weronice juz nawet mielismy w sklepie zamówiony rozmiar ale w rezultacie mała dostała w prezencie sandałki i nie musze kupowac :-)
mamy takie
butifl4.jpg

Elfik, buciki super:tak:
masz tyle roboty dzisiaj pewnie co ja, też zakupki, ogarnięcie domku ( a jest tego sporo przy remoncie) a popołudniu idziemy na urodziny do szwagra i co takiemu kupić:confused:, jak on wszystko ma:baffled: a lenia mam dzis przeogromnego:baffled: narazie budze się kawą i rozglądam za jakaś miską,żeby pozgarniac proch po wczorajszym kuciu, no bo znów kuli...:baffled::wściekła/y::szok:

Ale bym sie przeszła do ZOO:-):tak: kurcze, ostatni raz byłam chyba w podstawówce:eek::baffled::-(
hehe my jeżdzimy co roku. Ten dzisiejszy wypad to juz bedzie 3 raz z Weroniką :tak:
W zeszłym roku byliśmy w ZOO w Niemczech to był ful wypas wiec te nasze dzisiaj to bedzie tylko taka namiastka ale zawsze coś :tak:
Pogoda piękna ja wreszcie jem sniadanko i juz sie lepiej czuje bo posprzątałam kuchnie hehe

reklama
Do góry