reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Pierwsza:-)
pogoda marzenie:-)
aż grzech leżeć w łóżku ale ja wracam do młodego, bo jeszcze śpi
wpadłam się tylko przywitać
pogoda marzenie:-)
aż grzech leżeć w łóżku ale ja wracam do młodego, bo jeszcze śpi
wpadłam się tylko przywitać
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ide coś zjeść i herbaty sie napic a potem musze domek ogarnąc, na zakupki pedzic i wyrobić sie z ttym do 12stej bo jedziemy do ZOOOOOOOOO
Edziu buciki super, te same planowałam kupic Weronice juz nawet mielismy w sklepie zamówiony rozmiar ale w rezultacie mała dostała w prezencie sandałki i nie musze kupowac :-)
mamy takie
Edziu buciki super, te same planowałam kupic Weronice juz nawet mielismy w sklepie zamówiony rozmiar ale w rezultacie mała dostała w prezencie sandałki i nie musze kupowac :-)
mamy takie
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elfik, buciki super
masz tyle roboty dzisiaj pewnie co ja, też zakupki, ogarnięcie domku ( a jest tego sporo przy remoncie) a popołudniu idziemy na urodziny do szwagra i co takiemu kupić, jak on wszystko ma a lenia mam dzis przeogromnego narazie budze się kawą i rozglądam za jakaś miską,żeby pozgarniac proch po wczorajszym kuciu, no bo znów kuli...
masz tyle roboty dzisiaj pewnie co ja, też zakupki, ogarnięcie domku ( a jest tego sporo przy remoncie) a popołudniu idziemy na urodziny do szwagra i co takiemu kupić, jak on wszystko ma a lenia mam dzis przeogromnego narazie budze się kawą i rozglądam za jakaś miską,żeby pozgarniac proch po wczorajszym kuciu, no bo znów kuli...
anusia_80
lipcowa mama 2005
Ale bym sie przeszła do ZOO:-) kurcze, ostatni raz byłam cyba w podstawówce:-(
Joaska
Lipcowe mamy '05
Ania G. urodziła Piotrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.100 kg:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
aneczko ogromne gratulacje dla całej Twojej rodzinki!!!!
no i witaj w "lipcowej rodzince" Piotrusiu!!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
moje chłopaki poszły do fryzjera a ja zmykam na sniadanko.........
tymczasem
tymczasem
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe my jeżdzimy co roku. Ten dzisiejszy wypad to juz bedzie 3 raz z WeronikąAle bym sie przeszła do ZOO:-) kurcze, ostatni raz byłam chyba w podstawówce:-(
W zeszłym roku byliśmy w ZOO w Niemczech to był ful wypas wiec te nasze dzisiaj to bedzie tylko taka namiastka ale zawsze coś
Pogoda piękna ja wreszcie jem sniadanko i juz sie lepiej czuje bo posprzątałam kuchnie hehe
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
kawka mmmmmmmmmmm