reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
bylismy z Kubusiem wczoraj u lekarza na kontroli, wszystko gra narazie, odstawiłam juz leki.........
jeszcze ma jakies malitkie furczenia w oskrzelach ale juz jest lepiej, mamy pozwolenie wyjscia na spacerek!!!!!;-);-):-):-)

apropo butow, zakupilismy rowniez sandałki, Bartek........
52x2p06.jpg

elfik sprzatac bedziesz????? :-p:-p:-p

no dobra dobra, ja tez musze ale kawka mobilizujaca najpierw!!!
Nie tak całkiem sprzątać ale ogarniac napewno :tak: posprzątane raczej mam bo codziennie latam ze szmatą :eek:
a potem sie na bóstwo musze zrobić przed tym zoo
a to nie jest łatwe odkąd mam grzywke
heh :baffled:

A ja ogarnełam bajzel u tesciowej, no bo to niby nasz remont tzn. mój i łosia, a że u tesciowej tez sie brudzi, to ja jej sprzatam:eek::baffled::wściekła/y: a niech strace...:-D niech sie kobita cieszy ;-) teraz został mój "malutki" burdelik..:dry: ktos chetny do pomocy:confused:;-)

kurcze chyba jakos nie wyrazilam sie jak chcialam i zostalam zle zrozumiana:-(
nie zmącił nie zmącił :cool2:;-)
takiej wiadomości nic nie jest w stanie przebic :tak::tak::tak::tak::-);-)
chodzilo mi o to, ze wszystkie sie zachwycalysmy nowym szkrabem, a tu nagle "spadla" ukraina i urodziny Piotrusia zeszly na dalszy plan przez dluzsza chwilke:-(

Biedna Nenius w poniedziałek, bo to ona wystrzeliła z ta informacją:baffled::-(
Nenius moze byc spokojna. do niej nic nie mam. chodzi mi o jakiegos tepaka na ukrainie przez ktorego wszystkie (miedzy innymi Nenius) sie przestraszylysmy.:-(

cześć cześć u nas też pięęęękna pogoda słoneczko w cieniu 20 st ale w słońcu mmmmmm marzenie troszkę poleżałam na leżaku bo chcę chociaż dekotl zarumienić :happy:

A ja ogarnełam bajzel u tesciowej, no bo to niby nasz remont tzn. mój i łosia, a że u tesciowej tez sie brudzi, to ja jej sprzatam:eek::baffled::wściekła/y: a niech strace...:-D niech sie kobita cieszy ;-) teraz został mój "malutki" burdelik..:dry: ktos chetny do pomocy:confused:;-)
hehe dzisiaj nic nie sprzątam, spędzamy dzień na podwórku :cool2:

reklama
bo bym zapomniala!:szok:
jak ktoras z was lubi bielizne mistique(marka atlantic) to maja do konca miesiaca fajna promocje. kupujac jeden komplet mozna sobie wybrac inny stanic za 1gr. ja tak zrobilam, dokupilam sobie stringi do tego stanika i tak oto mam dwa super komplety za 134zl(a normalnie zaplacilabym 214zl!):-):-):cool2::-):-)
www.mistique.eu

Do góry