reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ogromne gratulacje dla Ani i Piotrusia i całej Anusiowej rodzinki :)
ale będzie Ania miała dwóch urwisów
:-):-):-)

Czyli co, pierwsza mama, która pierwsze dziecko urodzila z nami lipcowkami ma drugiego bobaska :) A pamiętacie jak kiedyś obstawiłyśmy, która będzie pierwsza? ;-)

ja pamietam ze stawiałam na Klaudie i co? i cisza u Kludiusiowej rodzinki:-D
no ale teraz w wakacje to sie ruszy z tego co pamietam :cool2: z zapowiedzi
czyli teraz na kolejce Gazelka :-) potem ja....:szok:
Gazela na kiedy masz termin??

ANIU GRATULACJE!!!
Rewelacja!!
Teraz to jesteś obstawiona chłopakami na maxa:tak::-):-):-D:-D

Czuję sie tak jakbym to ja urodziła:confused:
A ja co jak narazie ostatnia:confused:

ja pamietam ze stawiałam na Klaudie i co? i cisza u Kludiusiowej rodzinki:-D
no ale teraz w wakacje to sie ruszy z tego co pamietam :cool2: z zapowiedzi
czyli teraz na kolejce Gazelka :-) potem ja....:szok:
Gazela na kiedy masz termin??

ja na 20go października :happy:

i wiecie co to oznacza? Że od najbliższej niedzieli (będzie 20 maja) czeka mnie jeszcze 5 miesięcy kalendarzowych ciąży. Czyli długa przerwa przed nami, zanim pojawi się nowe maleństwo. Ania wyprzedziła wszystkich rekordowo :tak::-D

i wiecie co to oznacza? Że od najbliższej niedzieli (będzie 20 maja) czeka mnie jeszcze 5 miesięcy kalendarzowych ciąży. Czyli długa przerwa przed nami, zanim pojawi się nowe maleństwo. Ania wyprzedziła wszystkich rekordowo :tak::-D

ja jestem 18 pazdziernik :cool2:
dzieci Wagi to fajne dzieci :-D;-)

ja z OM mam termin na 28 pazdziernika,ale mam długie cykle i termin na 6 listopada
ogolnie chce trafic na 1 listopada lub 4-ego :happy: (tata ma wtedy swoje małe swieta)
zobaczymy czy sie uda

ja jestem 18 pazdziernik :cool2:
dzieci Wagi to fajne dzieci :-D;-)

ja z OM mam termin na 28 pazdziernika,ale mam długie cykle i termin na 6 listopada
ogolnie chce trafic na 1 listopada lub 4-ego :happy: (tata ma wtedy swoje małe swieta)
zobaczymy czy sie uda

A ja mam na 19 listopada:)

reklama
kurna ja to bym temu co jest odpowiedzialny za ta plotke o ukrainie to ukrecila leb!:wściekła/y:
niepotrzebnie nerwy ludziom psuc! przeciez wiadomo ze wszystkie matki, kobiety w ciazy i wogole wszyscy ludzie beda przerazeni i sie martwic. idiota jeden!:wściekła/y:
tylko nam zmancil super humorki jakie mialysmy na wiesc ze ania urodzila!

Do góry