reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale jazda, normalnie aż się spociłam........
całe szczęście z tymi wątkami zamkniętymi nie jest aż tak źle jak przypuszczałam...

reklama
u nas dokładnie tak samo !!!!!!!!
Sama krosta jest odstająca i twarda i ten placek dookoła...

http://img423.imageshack.us/my.php?image=2mf1.jpg

albo ten link

http://img439.imageshack.us/img439/304/2pk1.jpg

ale chyba trzeba skopiowac i wkleic do przegladarki bo jak sie kliknie w niego to nic sie nie wyswietla, prawda?
no dokładnie tak samo to wygląda u Weroniki i nawet podobne miejsca ugryzień!!!
Ja daje małej calcium w syropie od wczoraj bo wieczorem zadzwoniłam do pediatry zapytac o te krosty i tak mi poradziła.
Jesli chodzi o linki Edytko to otwarłam obydwa poprostu w nie klikając

Przed chwilą położyłam go spać i oczywiście odwalił mi histerię i cały się przy tym spocił :wściekła/y: A teraz leży sobie i podśpiewuje zadowolony, że mamusię nerwowo wykańcza :no: Wiecie co, zauważyłam, że on mnie totalnie wykorzystuje. Normalnie, jak jest w żłobku, z babcią czy kimkolwiek innym, staje się idealnie ułożonym i kochanym dzieckiem. A przy mnie dostaje rogów. Całe szczęście, że ma respekt przed Mariuszem. I jak on wkracza do akcji, mały się uspokaja :rolleyes: Ech...

No i teraz chętnie bym z Wami posiedziała, ale muszę zrobić obiad, bo się potem to moje dziecię do mnie przyssie ;-)
Iwonko :elvis: dla Ciebie i duzzzzooo cierpliwości, niestety znam to zachowanie aż za dobrze bo tez mam takiego terroryste w domku.
Ehhh dzisiaj w nocy znowu popisówa od 1szej do 4.30!! nic tylko wrzask, śpiewanie, piszczenie, zchodzenie z łózka ale ani myśłała spac, w końcu obudziłam Grzesia i on ją spaxyfikował bo ze mnie sobie nic nie robi :-(
potem pospała do 8.30 a o 10.00 znowu padła a ja rzęsy na zapałki :-( standart

ale jazda, normalnie aż się spociłam........
całe szczęście z tymi wątkami zamkniętymi nie jest aż tak źle jak przypuszczałam...
no nie wiem jak do końca to wyglada ale ja moge wejsc na zamkniety mam siedzących w domu i czerwcówek a do naszego tylko przez mozille!!!!!!:wściekła/y:

Iwonko :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: za zauważenie foto:-) ;-) :tak: I dla wszystkich chorowitów :elvis: :elvis: :elvis: na ozdrowienie!!!

Ja przyznam niechętnie że moje dziecko wyrasta chyba na takiego małego terroryste:baffled: Wszystko potrafi wymusić krzykiem, wrzaskiem, histerią, płaczem:szok: :wściekła/y: do tego słowo nie wolno ma głęboko w dupie:nerd: Na dokładke włóczy się wszędzie za mną jak cień mimo, że inni są w domu - ja do kibla on za mną i staję pod drzwiami i się drze żeby go wpuścić, ja do kuchni- on też i się drze żeby otworzyć mu szafkę z garkami i miskami, a już niedaj Boże żeby coś jeść i jemu nie dać...:eek: A ostatnio upodobał sobie wywalanie książek z mebli i jedzenie ich:baffled: :confused: Nie nadążam z układaniem ich spowrotem na miejsce - do tego jego wrzask bo oczywiście krzywde robie mu wielką odstawiając go na bok. A przekładać ich w inne miejsce nie bede, bo kurcze chyba to moje dziecko nie ma małpiego rozumu i w końcu załapie że nie wolno znaczy nie wolno!!!:eek:

Elfik, elvisek za elvisek :elvis:;-)

Co do forum, to zarówno u mnie w domu, jak i w pracy chodzi ono bez zarzutu. A co się dzieje u Was? Próbowałyście interweniować u admina?

Oj Elfiko współczuje z tym spaniem
Ja się zaczęłam maksymalnie wysypiać odkąd przeprowadziliśmy Adaśka do pokoju Pauli. Kłade go do spania, daje wszystkie 4 smoczki:-) wyłączam, światło, włączam po cichu śpiacą rybke na MiniMini i wychodze, a on sobie zasypia - sam (wcześniej tylko na rękach). W nocy nawet jak się przebudzi za smoczkiem to sobie go znajdzie i dalej śpi, często nawet tego nie słyszymy,a co za tym idzie - wysypiamy się, nieraz zdarza się że obudzi się i nie może znaleść smoczka, wtedy wrzask, ale nie reagujemy na to. On chwile popłacze i zasypia.
Z jak był z nami w pokoju to praktycznie na każde jego pierdnięcie byliśmy na nogach, dlatego polecam - niech dziecko ma swój pokój i niech wie że w nim się śpi. W dzień jak mówie Adaśiowi, że idziemy spać, to on od razu idzie do pokoju mrucząc pod nosem aaaa, kłade go i wychodze i luz!:-)

no nie wiem jak do końca to wyglada ale ja moge wejsc na zamkniety mam siedzących w domu i czerwcówek a do naszego tylko przez mozille!!!!!!:wściekła/y:

czyli jednak jest coś spaprane na większą skalę :-(

ja mogę dziś wejść na dosłownie wszystkie zaknięte wątki na całym forum!
nie wiem od kiedy mam takie możliwości bo dziś to przypadkiem odkryłam :-( :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
Myślałam, że jest to związane z nowym wątkiem zamkniętym dla Mam z 3M i myślałam, że tworząc nowy dział zamknięty dla nas adminka przypadkiem dała nam uprawnienia do przeglądania wszystkich wątków...
no ale skoro elfiko może oglądać wątki zamknięte np. mam siedzących w domu, to ja już nic z tego nie kumam !!!!

Sprawdzałam, ja też mogę wejść na zamknięty wątek "mam siedzących w domu".
Nom, to chyba jest faktycznie skandal. Zwłaszcza, jeśli wziąć pod uwagę, że równie dobrze ktoś może mieć dostęp do naszych :no:

reklama
Ale pusteczki...:baffled:

Edytko a napisałaś w sprawie zoo do moderatorów:confused: :confused: Bo rzeczywiście wchodziłam na liste aktywnych użytkowników i było nas trzy lipcówki a wątek zamkniętyw tym czasie przeglądało 8 użytkowników, więc.....Qrteczka czytają to co niepowinny osoby nieupoważnione!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry