reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ale jazda, normalnie aż się spociłam........
całe szczęście z tymi wątkami zamkniętymi nie jest aż tak źle jak przypuszczałam...

reklama
u nas dokładnie tak samo !!!!!!!!
Sama krosta jest odstająca i twarda i ten placek dookoła...

http://img423.imageshack.us/my.php?image=2mf1.jpg

albo ten link

http://img439.imageshack.us/img439/304/2pk1.jpg

ale chyba trzeba skopiowac i wkleic do przegladarki bo jak sie kliknie w niego to nic sie nie wyswietla, prawda?
no dokładnie tak samo to wygląda u Weroniki i nawet podobne miejsca ugryzień!!!
Ja daje małej calcium w syropie od wczoraj bo wieczorem zadzwoniłam do pediatry zapytac o te krosty i tak mi poradziła.
Jesli chodzi o linki Edytko to otwarłam obydwa poprostu w nie klikając

Przed chwilą położyłam go spać i oczywiście odwalił mi histerię i cały się przy tym spocił :wściekła/y: A teraz leży sobie i podśpiewuje zadowolony, że mamusię nerwowo wykańcza :no: Wiecie co, zauważyłam, że on mnie totalnie wykorzystuje. Normalnie, jak jest w żłobku, z babcią czy kimkolwiek innym, staje się idealnie ułożonym i kochanym dzieckiem. A przy mnie dostaje rogów. Całe szczęście, że ma respekt przed Mariuszem. I jak on wkracza do akcji, mały się uspokaja :rolleyes: Ech...

No i teraz chętnie bym z Wami posiedziała, ale muszę zrobić obiad, bo się potem to moje dziecię do mnie przyssie ;-)
Iwonko :elvis: dla Ciebie i duzzzzooo cierpliwości, niestety znam to zachowanie aż za dobrze bo tez mam takiego terroryste w domku.
Ehhh dzisiaj w nocy znowu popisówa od 1szej do 4.30!! nic tylko wrzask, śpiewanie, piszczenie, zchodzenie z łózka ale ani myśłała spac, w końcu obudziłam Grzesia i on ją spaxyfikował bo ze mnie sobie nic nie robi :-(
potem pospała do 8.30 a o 10.00 znowu padła a ja rzęsy na zapałki :-( standart

ale jazda, normalnie aż się spociłam........
całe szczęście z tymi wątkami zamkniętymi nie jest aż tak źle jak przypuszczałam...
no nie wiem jak do końca to wyglada ale ja moge wejsc na zamkniety mam siedzących w domu i czerwcówek a do naszego tylko przez mozille!!!!!!:wściekła/y:

Iwonko :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: za zauważenie foto:-) ;-) :tak: I dla wszystkich chorowitów :elvis: :elvis: :elvis: na ozdrowienie!!!

Ja przyznam niechętnie że moje dziecko wyrasta chyba na takiego małego terroryste:baffled: Wszystko potrafi wymusić krzykiem, wrzaskiem, histerią, płaczem:szok: :wściekła/y: do tego słowo nie wolno ma głęboko w dupie:nerd: Na dokładke włóczy się wszędzie za mną jak cień mimo, że inni są w domu - ja do kibla on za mną i staję pod drzwiami i się drze żeby go wpuścić, ja do kuchni- on też i się drze żeby otworzyć mu szafkę z garkami i miskami, a już niedaj Boże żeby coś jeść i jemu nie dać...:eek: A ostatnio upodobał sobie wywalanie książek z mebli i jedzenie ich:baffled: :confused: Nie nadążam z układaniem ich spowrotem na miejsce - do tego jego wrzask bo oczywiście krzywde robie mu wielką odstawiając go na bok. A przekładać ich w inne miejsce nie bede, bo kurcze chyba to moje dziecko nie ma małpiego rozumu i w końcu załapie że nie wolno znaczy nie wolno!!!:eek:

Elfik, elvisek za elvisek :elvis:;-)

Co do forum, to zarówno u mnie w domu, jak i w pracy chodzi ono bez zarzutu. A co się dzieje u Was? Próbowałyście interweniować u admina?

Oj Elfiko współczuje z tym spaniem
Ja się zaczęłam maksymalnie wysypiać odkąd przeprowadziliśmy Adaśka do pokoju Pauli. Kłade go do spania, daje wszystkie 4 smoczki:-) wyłączam, światło, włączam po cichu śpiacą rybke na MiniMini i wychodze, a on sobie zasypia - sam (wcześniej tylko na rękach). W nocy nawet jak się przebudzi za smoczkiem to sobie go znajdzie i dalej śpi, często nawet tego nie słyszymy,a co za tym idzie - wysypiamy się, nieraz zdarza się że obudzi się i nie może znaleść smoczka, wtedy wrzask, ale nie reagujemy na to. On chwile popłacze i zasypia.
Z jak był z nami w pokoju to praktycznie na każde jego pierdnięcie byliśmy na nogach, dlatego polecam - niech dziecko ma swój pokój i niech wie że w nim się śpi. W dzień jak mówie Adaśiowi, że idziemy spać, to on od razu idzie do pokoju mrucząc pod nosem aaaa, kłade go i wychodze i luz!:-)

no nie wiem jak do końca to wyglada ale ja moge wejsc na zamkniety mam siedzących w domu i czerwcówek a do naszego tylko przez mozille!!!!!!:wściekła/y:

czyli jednak jest coś spaprane na większą skalę :-(

ja mogę dziś wejść na dosłownie wszystkie zaknięte wątki na całym forum!
nie wiem od kiedy mam takie możliwości bo dziś to przypadkiem odkryłam :-( :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
Myślałam, że jest to związane z nowym wątkiem zamkniętym dla Mam z 3M i myślałam, że tworząc nowy dział zamknięty dla nas adminka przypadkiem dała nam uprawnienia do przeglądania wszystkich wątków...
no ale skoro elfiko może oglądać wątki zamknięte np. mam siedzących w domu, to ja już nic z tego nie kumam !!!!

Sprawdzałam, ja też mogę wejść na zamknięty wątek "mam siedzących w domu".
Nom, to chyba jest faktycznie skandal. Zwłaszcza, jeśli wziąć pod uwagę, że równie dobrze ktoś może mieć dostęp do naszych :no:

reklama
Ale pusteczki...:baffled:

Edytko a napisałaś w sprawie zoo do moderatorów:confused: :confused: Bo rzeczywiście wchodziłam na liste aktywnych użytkowników i było nas trzy lipcówki a wątek zamkniętyw tym czasie przeglądało 8 użytkowników, więc.....Qrteczka czytają to co niepowinny osoby nieupoważnione!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry