reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam wieczorowa pora :-)

tusia nie wiem co do kombinezonu jaka tu bedzie zima i wogole mam jeden kombinezon jednoczesciowy nie wiem moze bedzie dobry a tak to mam lekko ocieplane portki sztruksowe i kurtka do tego (mama szyla dla bena) ale porty ok a kurta za wielka...........mamy tez kurtke na takie chlodniejsze dni ale chyba nie mrozne no i nie wiem cos blizej sie pomysli.............a ten kombiznezon hmm :eek: majcia by wygladala jak prawdziwa modelka

co do rozmiaru nie wiem czy 86 nie bedzie za maly :baffled:

a tusia dotarl link z katia ??:confused:

Kredzia
jaki???gdzie ???? :p

reklama
czesc :-)

pije sobię kawkę a Julka próbuje tate obudzić ale wczoraj popił i dziś zmięty :eek:

oglądam dzień dobry tvn ale Edyta Górniak schudła :szok:

hej edziu :-)

wiesz co??? Kuba ma tez te ugryzienia owadzie juz z 2 tyg, strasznie powoli schodza........moze posmaruj jej jakims zelem po ukadzeniach owadow i moze wtedy szybciej zejdzie???

smarowałam to fenistilem ale nic nie dało, zresztą to jej nie swędzi...
A dziś ma wokół każdej krosty taki rumień na parę milimetrów, wygląda to jak jakaś choroba zakaźna ...
To wg mnie jest uczulenie i prawdopodobnie na jajka, tylko zastanawia mnie, że nie ma nowych krost, tylko te stare odżyły :-:)baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

dzien Dobry!!!
pojawiam się po kilku dniach niepisania bo...takie mnie mdłosci dorwały ze na nic nie miałam ochoty :(

nadrabiając ...Kredzia ale super są te kawałki Katy M.

Tusiu faktycznie znlazłasaukcje Sylwii i jesli chodzio rozmiar to coccobello szyje tak ze gdy dziecko ma 86 cm to nosi rozmiar 86 itd... wiec spójrz na siatke centylową i bedziesz wiedziała jaki Maja bedzie nosic romiar...a jesli bedziesz chciała kupic u Sylwii to ona na pewno zejdzie Ci z ceny...

Martusiu jak fajnie ze juz jestes na bb... a moje odczucia to są takie:Ogomnie się cieszcze , mam ostatnio mega mdłosci i musze brac nospe bo czuje się jak przed okresem ale nie bardzo mam czas aby na to zwracac uwage bo staram się jak moge poswiecac teraz czas Kubie...no i jeszcze zgodnie z radami naszej kochanej Mani pzygotowuje go na przybycie nowego członka rodziny...no i oglądam wóżki , ubranka i planuje , planuje , planuje jak to bedzie gdy bedzie nas wiecej

Hanti dobrze ze się pokazałas - to zrozumiałe ze w takiej sytuacji czasem lepiej w samotnosci przemyslec wszysyko i wiem ze czsaem człowiek po prosu nie ma ochoty mówic o swoich problemach. trzymaj sie :elvis::elvis::elvis:

Elficzku gratuluje nocki i zycze takich kolejnych

Edytko
a nie masz ochoty wpasc o mnie i pomyc mi okna ?? hi hi hi żartuje oczywisciez tymi oknami ale tak czy tak zapraszam :-):tak:

no i Brunetka wróciła z zaswiatów :) witaj

SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO JEST SKANDALLLLLLLLLLLLLLL !

nie wiem jak Wy ale ja mam dośc tego forum!!!!!

chyba pora pomyśleć o przenosinach !!!!

reklama
Do góry