reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
smarowałam to fenistilem ale nic nie dało, zresztą to jej nie swędzi...
A dziś ma wokół każdej krosty taki rumień na parę milimetrów, wygląda to jak jakaś choroba zakaźna ...
To wg mnie jest uczulenie i prawdopodobnie na jajka, tylko zastanawia mnie, że nie ma nowych krost, tylko te stare odżyły :-:)baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
cześc baby
Edytko u nas to tak samo wygląda, taki czerwony placek wokól krosty a sama krosta jest taka mocno odstająca i twarda

Cześć kochane!

Nie mam czasu do Was zajrzeć, choć cały weekend siedzimy w domku, żeby cała rodzinka się wykurowała, a przede wszystkim chorowitek Kornelek.

Niestety, akurat ten weekend, kiedy jesteśmy skazani na ślęczenie w chałupie przypadł na tak zwane "gorsze dni" mojego dziecka :sick: Zęby, choroba, niewychodzenie z domu, to wszystko się chyba skumulowało, bo młody dostaje pier.dolca. Efektem jest to, że chodzę wściekła, wykończona, nieumalowana, chałupę mam nieposprzątaną i marzę o poniedziału, kiedy wrócę do pracy. Mówię Wam, koszmar :baffled:

Śmignęła mi śliczna nowa fotka Niuńki ;-) i widzę, że Martusia się pojawiła ;-)

No i przemknął mi przed oczami apel Edytki o jakimś skandalu, dotyczącym forum. Co jest grane? :confused:

ja tez mam nerwa na BB
mozilla u mnie wcale nie działa, wchodze przez internet explorer i ciągle musze odświeżać strone bo mi pisze,że wystąpił bład przy otwieraniu jakiejs aplikacji :wściekła/y:
w rezultacie za każdym razem mnie wylogowywuje a zalogowac sie moge tylko na to hasło które mi przysłali bo choc juz tysiąc razy wprowadzalam nowe to go nie pamieta ten paskudny babyboomiak!!

Przed chwilą położyłam go spać i oczywiście odwalił mi histerię i cały się przy tym spocił :wściekła/y: A teraz leży sobie i podśpiewuje zadowolony, że mamusię nerwowo wykańcza :no: Wiecie co, zauważyłam, że on mnie totalnie wykorzystuje. Normalnie, jak jest w żłobku, z babcią czy kimkolwiek innym, staje się idealnie ułożonym i kochanym dzieckiem. A przy mnie dostaje rogów. Całe szczęście, że ma respekt przed Mariuszem. I jak on wkracza do akcji, mały się uspokaja :rolleyes: Ech...

No i teraz chętnie bym z Wami posiedziała, ale muszę zrobić obiad, bo się potem to moje dziecię do mnie przyssie ;-)

reklama
Do góry