reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
smarowałam to fenistilem ale nic nie dało, zresztą to jej nie swędzi...
A dziś ma wokół każdej krosty taki rumień na parę milimetrów, wygląda to jak jakaś choroba zakaźna ...
To wg mnie jest uczulenie i prawdopodobnie na jajka, tylko zastanawia mnie, że nie ma nowych krost, tylko te stare odżyły :-:)baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
cześc baby
Edytko u nas to tak samo wygląda, taki czerwony placek wokól krosty a sama krosta jest taka mocno odstająca i twarda

Cześć kochane!

Nie mam czasu do Was zajrzeć, choć cały weekend siedzimy w domku, żeby cała rodzinka się wykurowała, a przede wszystkim chorowitek Kornelek.

Niestety, akurat ten weekend, kiedy jesteśmy skazani na ślęczenie w chałupie przypadł na tak zwane "gorsze dni" mojego dziecka :sick: Zęby, choroba, niewychodzenie z domu, to wszystko się chyba skumulowało, bo młody dostaje pier.dolca. Efektem jest to, że chodzę wściekła, wykończona, nieumalowana, chałupę mam nieposprzątaną i marzę o poniedziału, kiedy wrócę do pracy. Mówię Wam, koszmar :baffled:

Śmignęła mi śliczna nowa fotka Niuńki ;-) i widzę, że Martusia się pojawiła ;-)

No i przemknął mi przed oczami apel Edytki o jakimś skandalu, dotyczącym forum. Co jest grane? :confused:

ja tez mam nerwa na BB
mozilla u mnie wcale nie działa, wchodze przez internet explorer i ciągle musze odświeżać strone bo mi pisze,że wystąpił bład przy otwieraniu jakiejs aplikacji :wściekła/y:
w rezultacie za każdym razem mnie wylogowywuje a zalogowac sie moge tylko na to hasło które mi przysłali bo choc juz tysiąc razy wprowadzalam nowe to go nie pamieta ten paskudny babyboomiak!!

Przed chwilą położyłam go spać i oczywiście odwalił mi histerię i cały się przy tym spocił :wściekła/y: A teraz leży sobie i podśpiewuje zadowolony, że mamusię nerwowo wykańcza :no: Wiecie co, zauważyłam, że on mnie totalnie wykorzystuje. Normalnie, jak jest w żłobku, z babcią czy kimkolwiek innym, staje się idealnie ułożonym i kochanym dzieckiem. A przy mnie dostaje rogów. Całe szczęście, że ma respekt przed Mariuszem. I jak on wkracza do akcji, mały się uspokaja :rolleyes: Ech...

No i teraz chętnie bym z Wami posiedziała, ale muszę zrobić obiad, bo się potem to moje dziecię do mnie przyssie ;-)

reklama
Do góry