reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ale pusteczki...:baffled:

Edytko a napisałaś w sprawie zoo do moderatorów:confused: :confused: Bo rzeczywiście wchodziłam na liste aktywnych użytkowników i było nas trzy lipcówki a wątek zamkniętyw tym czasie przeglądało 8 użytkowników, więc.....Qrteczka czytają to co niepowinny osoby nieupoważnione!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

napisałam już rano, ale cisza......

reklama
Z tym bbto rzeczywiście bywa różnie, u mnie po kilkudniowym kontaktowaniu się z programistą, w końcu działa w miare możliwie. Choc niekoniecznie bb otwiera się mi przez Explorera, przez Mozzille owszem.
Sprawdzałam i jak narazie nie mam dostepu do wątków zamkniętych.
A na problemy z bb może pomóc przestaiwnie na tryb liniowy.Mi pomogło.

Z tym bbto rzeczywiście bywa różnie, u mnie po kilkudniowym kontaktowaniu się z programistą, w końcu działa w miare możliwie. Choc niekoniecznie bb otwiera się mi przez Explorera, przez Mozzille owszem.
Sprawdzałam i jak narazie nie mam dostepu do wątków zamkniętych.
A na problemy z bb może pomóc przestaiwnie na tryb liniowy.Mi pomogło.

u mnie BB chodzi przez Explorera i oprócz tego, że chodzi strasznie wolno, to nie wywala mi żadnych krzaczorów, no może poza tym, że od czasu do czasu, co któraś strona naszego wątku jest biała i rozjechana...
No i te reklamy z prawej strony rozciągające stronę, tak, że żeby czytać odpowiedzi w danym wątku trzeba najpierw stronkę przewinąć- to jest bez sensu... Reklamy niech sobie będą skoro muszą, ale to, że rozwalają stronę to przegięcie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

u mnie BB chodzi przez Explorera i oprócz tego, że chodzi strasznie wolno, to nie wywala mi żadnych krzaczorów, no może poza tym, że od czasu do czasu, co któraś strona naszego wątku jest biała i rozjechana...
No i te reklamy z prawej strony rozciągające stronę, tak, że żeby czytać odpowiedzi w danym wątku trzeba najpierw stronkę przewinąć- to jest bez sensu... Reklamy niech sobie będą skoro muszą, ale to, że rozwalają stronę to przegięcie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
No własnie ta zmiana na tryb liniowy sprawiła,że forum się mi nie rozjeżdża.Miałam problem ze zbyt duzym skryptem i mi się strony nie otwierały, ale teraz jest ok.

reklama
Do góry