reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale pusteczki...:baffled:

Edytko a napisałaś w sprawie zoo do moderatorów:confused: :confused: Bo rzeczywiście wchodziłam na liste aktywnych użytkowników i było nas trzy lipcówki a wątek zamkniętyw tym czasie przeglądało 8 użytkowników, więc.....Qrteczka czytają to co niepowinny osoby nieupoważnione!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

napisałam już rano, ale cisza......

reklama
Z tym bbto rzeczywiście bywa różnie, u mnie po kilkudniowym kontaktowaniu się z programistą, w końcu działa w miare możliwie. Choc niekoniecznie bb otwiera się mi przez Explorera, przez Mozzille owszem.
Sprawdzałam i jak narazie nie mam dostepu do wątków zamkniętych.
A na problemy z bb może pomóc przestaiwnie na tryb liniowy.Mi pomogło.

Z tym bbto rzeczywiście bywa różnie, u mnie po kilkudniowym kontaktowaniu się z programistą, w końcu działa w miare możliwie. Choc niekoniecznie bb otwiera się mi przez Explorera, przez Mozzille owszem.
Sprawdzałam i jak narazie nie mam dostepu do wątków zamkniętych.
A na problemy z bb może pomóc przestaiwnie na tryb liniowy.Mi pomogło.

u mnie BB chodzi przez Explorera i oprócz tego, że chodzi strasznie wolno, to nie wywala mi żadnych krzaczorów, no może poza tym, że od czasu do czasu, co któraś strona naszego wątku jest biała i rozjechana...
No i te reklamy z prawej strony rozciągające stronę, tak, że żeby czytać odpowiedzi w danym wątku trzeba najpierw stronkę przewinąć- to jest bez sensu... Reklamy niech sobie będą skoro muszą, ale to, że rozwalają stronę to przegięcie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

u mnie BB chodzi przez Explorera i oprócz tego, że chodzi strasznie wolno, to nie wywala mi żadnych krzaczorów, no może poza tym, że od czasu do czasu, co któraś strona naszego wątku jest biała i rozjechana...
No i te reklamy z prawej strony rozciągające stronę, tak, że żeby czytać odpowiedzi w danym wątku trzeba najpierw stronkę przewinąć- to jest bez sensu... Reklamy niech sobie będą skoro muszą, ale to, że rozwalają stronę to przegięcie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
No własnie ta zmiana na tryb liniowy sprawiła,że forum się mi nie rozjeżdża.Miałam problem ze zbyt duzym skryptem i mi się strony nie otwierały, ale teraz jest ok.

reklama
Do góry