reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

taniec z gwiazdami oglądam jednym okiem
i stwierdziłam,że ta aneta piotrowska ma brzydkie te włosy, powinna obciąc bo ma takie rzadkie :no:

reklama
od jutra troche mniej sie będe pojawiac hihi
poniewaz
zaczynamy nauke samodzielnego zasypiania w łóżeczku!
Po dzisiejszych cyrkach nocnych stwierdziliśmy z łosińskim,ze Weronika łózeczko traktuje jako zło ostatecznie a nie miejsce do spania i to trzeba zmienić.
Jutro zaczynamy, tzn. ja zaczynam i mam pytanko do mamuś bardziej w tej materii doswiadczonych jak u Was wygląda to samodzielne zasypianie maluchów? Chodzi mi dokładnie o te maluchy które zasypiaja same ale rodzic jest obok tzn w tym samym pokoju, co wtedy robicie?

Bylam dzis na solarium na takim łózku gdzie myslalam, ze umre. Do tej pory mnie trzyma nie dotlenienie. Wiecej na nie nie pujde okropne, jak wyszlam to mi sie ciemno przed oczami zrobilo i prawie zendlalam.
A te miss wczoraj to tez ogladalam i bardzo mi się podobała Brazylijka. A nasza Polka jak zwykle szara myszka.

oglądałyście Miss World ??
Ale kiszka...
Polka nawet do finałowej 16 nie weszła... :-( :-(
i ten koleś co śpiewał na koniec- Po Ra Że Cz Ka !!!

Hejoo kobitki,
oglądałam wybory miss: laski były fajne, nie podobała mi się oprawa muzyczna ten gośc co mamrotał na końcu to śpiewał kiedyś w Bee Geas-chyba tak się pisze-:cool2: )
Polka nie podobała mi się, więc nie byłam smutna, że ni zakwalifikowała się do 16-tki, moimi faworytkami były: Australijka, Wenezuelka, Indyjka, Czeszka i chyba to tyle :elvis: :-) . Czeszka wygrała, więc ok :cool2: :-)

poniewaz
Po dzisiejszych cyrkach nocnych stwierdziliśmy z łosińskim,ze Weronika łózeczko traktuje jako zło ostatecznie a nie miejsce do spania i to trzeba zmienić.
Jutro zaczynamy, tzn. ja zaczynam i mam pytanko do mamuś bardziej w tej materii doswiadczonych jak u Was wygląda to samodzielne zasypianie maluchów? Chodzi mi dokładnie o te maluchy które zasypiaja same ale rodzic jest obok tzn w tym samym pokoju, co wtedy robicie?

no ja Ci nie pomogę kochana, bo moja młoda od zawsze sama zasypia :-):tak:
czasem trochę pomarudzi, ale generalnie jest luzzz:cool2:

Hejoo kobitki,
oglądałam wybory miss: laski były fajne, nie podobała mi się oprawa muzyczna ten gośc co mamrotał na końcu to śpiewał kiedyś w Bee Geas-chyba tak się pisze-:cool2: )
Polka nie podobała mi się, więc nie byłam smutna, że ni zakwalifikowała się do 16-tki, moimi faworytkami były: Australijka, Wenezuelka, Indyjka, Czeszka i chyba to tyle :elvis: :-) . Czeszka wygrała, więc ok :cool2: :-)

ja oglądalam tylko końcówkę, nawet nie widziałam jak polka wyglądała...

a'propos Polki, słyszałyście piosenkę Holly Dolly- Polka ?? codziennie to puszczają w Vivie i mnie śmieszy teledysk, taka hipcia tańczy :cool2: :cool2:

poniewaz
Po dzisiejszych cyrkach nocnych stwierdziliśmy z łosińskim,zeWeronika łózeczko traktuje jako zło ostatecznie a nie miejsce do spaniai to trzeba zmienić.
Jutro zaczynamy, tzn. ja zaczynam i mam pytanko do mamuś bardziej wtej materii doswiadczonych jak u Was wygląda to samodzielne zasypianiemaluchów? Chodzi mi dokładnie o te maluchy które zasypiaja same alerodzic jest obok tzn w tym samym pokoju, co wtedy robicie?
Kochana , a może zastosuj rady z programu Super Niania - tzn.włóż Weronike do łóżeczka usiądz gdzieś obok, jak będzie mega wrzask toweź uspokuj i znów do łóżeczka i tak w kółko - za któryms razem powinnoposkutkować.....chyba:confused:

Ja jakoś Missek nie oglądam...z reguły wszystko jest z góry ustalone:baffled:
Poza tym nie chce w kompleksy wpadać jak widze te płaskie brzuszki:no::baffled::sick:

reklama
Bylam dzis na solarium na takim łózku gdzie myslalam, ze umre. Do tej pory mnie trzyma nie dotlenienie. Wiecej na nie nie pujde okropne, jak wyszlam to mi sie ciemno przed oczami zrobilo i prawie zendlalam.
A te miss wczoraj to tez ogladalam i bardzo mi się podobała Brazylijka. A nasza Polka jak zwykle szara myszka.

Tusia współcz !!!:elvis:
Ja pamiętam jak się kiedyś strzaskałam na solarium jak poszłam pierwszy raz, to było przed naszym ślubem... później, ale tego samego dnia musieliśmy iść na nauki przedmałżeńskie a ja byłam spalona na maxa, wszystko mnie swędziało, kłuło żywymi igłami... TRAGIA!!! Po domu chodziłam goła, cała w panthenolu...
Od tamtej pory bardzo uważałam :) ehhe:no: :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
w sumie to ostatni raz byłam na solarium jeszcze przed ciążą... boszzzzz:szok: :szok: :tak: :tak:

Do góry