reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj czy tak wczesnie to nie wiem... ;) dokladnie mamy 8:06
wlasnie wyszlam spod prysznica

aha!

na wszelki wypadek gdyby moj stroz moralnosci tu zagladal ;)

milego dnia pracusiu!!! ;D

reklama
U mnie tez tak szaro, co nie nastraja pozytywnie, ale staram sie nie zalamywac bo wieczorem pewnie przyjda jacys goscie i dobrze zebym nie byla jakas przybita...
dziewczyny czytalam ostatnio o waszych zakupach i naprawde jestem pelna podziwu, bo ja nie mam doslownie nic...!!! po prostu jestem tak zmeczona po pracy ze nie mam juz sily jechac gdziekolwiek i poszukac, a po 9 godzinach przed kompem w pracy to juz nie chce mi sie odpalac go w domku, zeby sobie w necie poszperac...

z tym zmeczeniem to jest u mnie dosc dziwna sprawa...zganiam wszystko na kark przesilaenia wiosennego i te wariactwa pogodowe
bo jak to inaczej wytlumaczyc? pozno spac nie chodze ok22 juz w lozku sie wierce, wstaje ok 6/6:30 ok 10 Tymoteusz ma 1 drzemke i czasami zdarza mi sie pasc razem z nim...to chyba wystarczajaco duzo spie a jednak chodze jak cma...
musze cos z tym zrobic to polowe zycia przespie :p

Nianiu! ciesze sie ze podoba Wam sie imie Gabrysia :)

oj co do tej pogody to prawda, zimno, deszcz pada i spac sie chce jak nigdy :(
Jeszcze dzisiaj nosa z domku nie wystawilam ale musze sie zaraz ruszyc bo mleczko sie skonczylo i trzeba uzupelnic zapasy. Bo zauwazylam,ze jak zazywam magnez i pije dwie szklanki mleka dziennie to mnie tak skurcze nie lapia jak wtedy gdy mleka nie pije. Tak wiec terapia mleczna chyba dziala.
Mezus z pracy wraca dopiero za 2 godzinki a ja sie dzisiaj znowu nudze i z tych nudow robie miejsce w szafie na ubranka maluszka :D

a jesli chodzi o zmeczenie to ja kiedys nie umialam wogole spac w dzien a teraz mi wszystko jedno czy slonko swieci czy jest ciemno hihihi klade sie i spie ;D
Maniu nie przejmuj sie , ja musze spac minimum 8 godzin zeby normalnie funkcjonowac a kiedys to wystarczylo mi 5,6 godzin , teraz czuje sie dobrze dopiero jak przespie tak 8 godzin bez przerwy a to sie raczej nie zdarza bo siku trzeba w nocy latac i te lydki masowac jak bola wiec tez chodze taka rozmamlana caly czas

Elfiko ja tez kiedys spalam bardzo malo ...pracowalam 12h potem dojazd do domku kolacja cos tam cos tam ;) i ok 1/2 w nocy spac, pobodka ok 5-6 i tak w kolko
a teraz...od wczoraj biore na wstrzymanie i walcze ze spaniem..koniec!!! bede spac tylko w nocy i tyle mam za duzo do zrobienia zanim maluda sie urodzi bo potem to znowu nie bedzie czasu itd

TYmcio wlasnie spi a ja posprzatalam mieszkanko i ide czytac potem moze dam rade jeszcze cos napisc w tej mojej pracy :p...a lenia mam okropnego!!!! :p :p :p

Witam dziewczyny! Mi jakoś dzionek zleciał, rano musiałam skoczyć do skarbówki załatwić sprawe, później posiedziałam trochę z siostrą i jej bąkami, no i za obiadek się wziełam. Jakiś taki cały dzień zalatany nawet nie miałam czasu posiedzieć na neciku, mam ciężki wybór zabawa z siostrzeńcem lub chwila na necie :D no ale jakośkawałek dnia znalazłam.
NIUŃKA ta maść na kręgosłup to ALGESAL-KREM. Trochę pomaga a smarować tylko bolące miejsce.

Witajcie Mamuśki :laugh:

Od tygodnia nie zaglądałam na forum i dziś zasiadłam, zaglądam i widzę 34 strony do przeczytania...... właśnie przez nie przebrnęłam, uff...

Sylwia STO LAT STO LAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDROWIUSIEŃKIEJ DZIDZI

Mania GRATULACJE, ZAPOWIADA SIĘ NIETYPOWE NARZECZEŃSTWO - WIELOOSOBOWE hihihi

Lilka witaj w domu i odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj...

Tusiu dbaj o siebie i o dzidziolka, a na zły humor zrób sobie przyjemność, choć raz dziennie, to zalecenie mojego Doktorka.

Sama czuje się jak osiemdziesiątka, taka sprawna jestem. Sapie jak parowóz, poce się jak nigdy a w pasie mam 102cm... jak RUDY.
Badanka mam dobre a jutro idę na USG...
Miałam ostatnio fajny sen, Maleństwo podczas badania przytknęło buzie do brzucha, tak że było widać rysy twarzy i powiedziało: Mamusiu napij się jeszcze tego czekoladowego mleka.
Nie byłoby w tym nic śmiesznego gdyby nie to że wypijam codziennie około 2 litrów czekoladowego mleka DANONE a mój mąż mówi, że lodówka przypomina nieźle zaopatrzony w nabiał sklep wioskowy :laugh: Zajadam się lodami serkami i wszystkim co mleczne, brrrry

Aha, WITAM NOWE FORUMICZKI :) :) :)

Idę bo plecki boleć zaczynają, resztę nowinek zostawiam na jutro....
Śpijcie dobrze Brzuszki...

reklama
Do góry