reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No to Sylwunia wszystkiego naj,naj,naj,.....Zdrowego maluszka ,latwego rozwiazania i szybkiego powrotu do formy,oraz wiele milosci i cierpliwosci!!!!!
urodziny_3.gif

ka66078.gif

reklama
czesc Aga! własnie przypadkiem znalazłam tę stronke i załuje ze nie zrobiłam tego wczesniej.mam taki mały dylemacik,przed chwilką dzwonił do mnie do domu lekarz orzecznik z Zusu i zadawał mnustwo pytan co do mojego chorobowego!jestem w 6 miesiącu i zwolnienia mam od 5 tygodnia.i o co mi chodzi-czy dobrze zrobiłam ze z nim wogóle rozmawiałam.moja pani gin. jest na urlopie i powiedział ze musi uaktualnic dane! jestem w kropce,a jak zadzwoni do mojej gin.a ona powie cos innego :(

Sylwia - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! :-*

I nie przejmuj sie wynikami usg - +/- 2 tygodnie to wciąż norma. Caly czas czytam ze lakarze straszą babki wynikami usg, a przeciez to badanie nie jest zbyt precyzyjne. Biorąc pod uwagę trudnosci z oszacowaniem terminu owulacji [a więc rzeczywistego wieku dziecka] no i różnego tempa rozwoju różnych dzieci, naprawde nie można sie takim badaniem sugerować.

Maniu - ale mialaś romantyczne oświadczyny. Właściwie to dwóch chlopaków oswiadczylo sie dwom dziewczynom ;) ;D No i widze ze to nie koniec powaznych decyzji - udalo Wam sie w koncu wymyslic imie dla córeczki. Suuuuuuuuper!

Lilka - fajnie że juz do nas wrocilaś :)

No i dziewczyny - odpoczywajcie dużo. Dzidziolki najważniejsze!!!!!!

Czesc Wszystkim ;D
Same nowosci na naszym forum ;D
Sylwia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , duzo zdrowka dla Ciebie i dzidzi i mniej zmartwien,
Mania gratulacje ;D :laugh: :D ale sie ciesze, super wiadomosc
A tymi bledami sie nie przejmuj, bo my mamuski to juz sie tak dobrze znamy ze na takie drobnostki uwagi sie nie zwraca ;D
Lilka witaj w domu i odpoczywaj duzo bo to teraz najwazniejsze
Tusiu ty tez dbaj o siebie i o dzidziolka i lykaj tabletki a jak Cie nachodza takie czarne mysli to sobie spiewaj piesni koscielne na poprawe humoru ;D ;D ;D to moj wlasny sposob i zawsze pomaga ;D ;D ;D tylko trzeba glosno spiewac ;D ;D ;D
Ok to teraz uciekam nadrabiac zaleglosci w czytaniu

acha wlasnie, Sylwia ja mialam w zeszlym miesiacu podobna sytuacje i lekarz mi mowil ze dzidzius za malutki i ze dwa tygodnie sie spoznia z rozwojem i tez sie strasznie martwilam, a tutaj poszlam w srode do lekarza i sie okazalo ze dzidzia dogonila i teraz jest taka w sam raz ;D Dlatego glowa do gory i zobaczysz wszystko bedzie dobrze i nie denerwuj sie tak bo to szkodzi Tobie i maluszkowi :)

Sylwia wszystkiego najlepszego - przede wszystkim zdrowka dla Ciebie i malenastwa i jak najmniej stresow!!!:)

Beti 79 - ZUSem sie tak bardzo nie przejmuj - przeciez Twoj gin nie moze powiedziec nic innego?, witamy kolejna nowa forumowiczke:)

Beti79,hm,niemam pojecia co ci doradzic...ale chyba dobrze zrobilas ,ze z orzecznikiem gadalas ::).Ja jestem 2 raz w ciazy i 2 raz od poczatku na zwolnieniu ale kontroli jeszcze nigdy nie mialam.Wiem,ze u naszego Asiolka byli ale tylko przy drzwiach na nia spojzeli i poszli :),bo im sie wszystko zgadzalo ;D.

Sylwio wszystkiego dobrego, zdrowka, milosci i zero smutkow. Ja tez jestem byczek i niedlugo koncze 26 lat :). Ale mialam pogmatfany sen, az ciezko bylo by mi go opowiedziec. Ale snily mi sie wielkoludy, zombi w piwnicy itp. Dzis sie troche lepiej czuje i cisnienie troche spadlo - no to chyba tabletki dzialaja.

reklama
Sylwia! Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...​

ka112434hd.jpg

Do góry