reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

oj czy tak wczesnie to nie wiem... ;) dokladnie mamy 8:06
wlasnie wyszlam spod prysznica

aha!

na wszelki wypadek gdyby moj stroz moralnosci tu zagladal ;)

milego dnia pracusiu!!! ;D

reklama
U mnie tez tak szaro, co nie nastraja pozytywnie, ale staram sie nie zalamywac bo wieczorem pewnie przyjda jacys goscie i dobrze zebym nie byla jakas przybita...
dziewczyny czytalam ostatnio o waszych zakupach i naprawde jestem pelna podziwu, bo ja nie mam doslownie nic...!!! po prostu jestem tak zmeczona po pracy ze nie mam juz sily jechac gdziekolwiek i poszukac, a po 9 godzinach przed kompem w pracy to juz nie chce mi sie odpalac go w domku, zeby sobie w necie poszperac...

z tym zmeczeniem to jest u mnie dosc dziwna sprawa...zganiam wszystko na kark przesilaenia wiosennego i te wariactwa pogodowe
bo jak to inaczej wytlumaczyc? pozno spac nie chodze ok22 juz w lozku sie wierce, wstaje ok 6/6:30 ok 10 Tymoteusz ma 1 drzemke i czasami zdarza mi sie pasc razem z nim...to chyba wystarczajaco duzo spie a jednak chodze jak cma...
musze cos z tym zrobic to polowe zycia przespie :p

Nianiu! ciesze sie ze podoba Wam sie imie Gabrysia :)

oj co do tej pogody to prawda, zimno, deszcz pada i spac sie chce jak nigdy :(
Jeszcze dzisiaj nosa z domku nie wystawilam ale musze sie zaraz ruszyc bo mleczko sie skonczylo i trzeba uzupelnic zapasy. Bo zauwazylam,ze jak zazywam magnez i pije dwie szklanki mleka dziennie to mnie tak skurcze nie lapia jak wtedy gdy mleka nie pije. Tak wiec terapia mleczna chyba dziala.
Mezus z pracy wraca dopiero za 2 godzinki a ja sie dzisiaj znowu nudze i z tych nudow robie miejsce w szafie na ubranka maluszka :D

a jesli chodzi o zmeczenie to ja kiedys nie umialam wogole spac w dzien a teraz mi wszystko jedno czy slonko swieci czy jest ciemno hihihi klade sie i spie ;D
Maniu nie przejmuj sie , ja musze spac minimum 8 godzin zeby normalnie funkcjonowac a kiedys to wystarczylo mi 5,6 godzin , teraz czuje sie dobrze dopiero jak przespie tak 8 godzin bez przerwy a to sie raczej nie zdarza bo siku trzeba w nocy latac i te lydki masowac jak bola wiec tez chodze taka rozmamlana caly czas

Elfiko ja tez kiedys spalam bardzo malo ...pracowalam 12h potem dojazd do domku kolacja cos tam cos tam ;) i ok 1/2 w nocy spac, pobodka ok 5-6 i tak w kolko
a teraz...od wczoraj biore na wstrzymanie i walcze ze spaniem..koniec!!! bede spac tylko w nocy i tyle mam za duzo do zrobienia zanim maluda sie urodzi bo potem to znowu nie bedzie czasu itd

TYmcio wlasnie spi a ja posprzatalam mieszkanko i ide czytac potem moze dam rade jeszcze cos napisc w tej mojej pracy :p...a lenia mam okropnego!!!! :p :p :p

Witam dziewczyny! Mi jakoś dzionek zleciał, rano musiałam skoczyć do skarbówki załatwić sprawe, później posiedziałam trochę z siostrą i jej bąkami, no i za obiadek się wziełam. Jakiś taki cały dzień zalatany nawet nie miałam czasu posiedzieć na neciku, mam ciężki wybór zabawa z siostrzeńcem lub chwila na necie :D no ale jakośkawałek dnia znalazłam.
NIUŃKA ta maść na kręgosłup to ALGESAL-KREM. Trochę pomaga a smarować tylko bolące miejsce.

Witajcie Mamuśki :laugh:

Od tygodnia nie zaglądałam na forum i dziś zasiadłam, zaglądam i widzę 34 strony do przeczytania...... właśnie przez nie przebrnęłam, uff...

Sylwia STO LAT STO LAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDROWIUSIEŃKIEJ DZIDZI

Mania GRATULACJE, ZAPOWIADA SIĘ NIETYPOWE NARZECZEŃSTWO - WIELOOSOBOWE hihihi

Lilka witaj w domu i odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj...

Tusiu dbaj o siebie i o dzidziolka, a na zły humor zrób sobie przyjemność, choć raz dziennie, to zalecenie mojego Doktorka.

Sama czuje się jak osiemdziesiątka, taka sprawna jestem. Sapie jak parowóz, poce się jak nigdy a w pasie mam 102cm... jak RUDY.
Badanka mam dobre a jutro idę na USG...
Miałam ostatnio fajny sen, Maleństwo podczas badania przytknęło buzie do brzucha, tak że było widać rysy twarzy i powiedziało: Mamusiu napij się jeszcze tego czekoladowego mleka.
Nie byłoby w tym nic śmiesznego gdyby nie to że wypijam codziennie około 2 litrów czekoladowego mleka DANONE a mój mąż mówi, że lodówka przypomina nieźle zaopatrzony w nabiał sklep wioskowy :laugh: Zajadam się lodami serkami i wszystkim co mleczne, brrrry

Aha, WITAM NOWE FORUMICZKI :) :) :)

Idę bo plecki boleć zaczynają, resztę nowinek zostawiam na jutro....
Śpijcie dobrze Brzuszki...

reklama
Do góry