reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A ja dzisiaj idę do lekarza i zobaczę mojego Kajtusia :D :D :D

Tusia! Super, że się już dzisiaj lepiej czujesz :)
Sylwia! Nic się nie martw tym USG. Słuchaj dziewczyn. One mają rację. Aga - doświadczona mama wie co mówi :) Mi na początku ciąży parę razy wyszło, że dzidzia jest o 1 tydzień młodsza, a w 20 tc wyszło, że jest o 1 tydzień starsza :)

reklama
Czesć! Mania ale super imie. My na mój brzuszek mówilismy Gabrysia sadzac, że to dziewczynka bedzie. Teraz jak mowimy o drugim dzidziusiu to mówimy bp" trzeba kupic dobry wózek, żeby tez dla gabrysi był ;-)" W każdym razie przepiekne wg mnie imie dla dzewczynki.

A ten synek koleżanki Maleni jest po prostu boski. Oooo jaki piekny, aż juz swojego chciałabym miec..

dla Sylwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php (KLIK) ;)

card_18969_mt.gif

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAAAAAAJLEPSZEGOOOOOO!!!   :D

Maniu Ty juz wstalas?? Wczesnie tam u Was jest. Ja to taki spioch jestem ,ze nie wiem co zrobie jak mnie dzidziolek tak bedzie budzic ;D ;D ;D

Elfiko! Ja też się tego obawiam. My to z mężem oboje takie śpiochy jesteśmy :) Mam nadzieję, że nasz synek to po nas odziedziczy :D

A ostatnio to tak mam,ze w nocy sie budze po kilka razy przez skurcze i potem rano o 9 nie chce mi sie wstawac ;D ;D
Straszny len sie ze mnie zrobil :laugh:

Te skurcze....- skurczybyki :) Mnie dzisiaj rano też złapał skurcz łydki. A mężusia nie było i nie miał kto rozmasować :( Łydka mnie do tej pory boli.

reklama
Czy u was też jest tak szaro i buro? Bo u mnie okropna pogoda, pada deszcz i nic tylko wypadałoby się do łóżeczka wybrać. Kurcze, to jest dobry pomysł :D Mam godzinkę przerwy, to się zdrzemnę pół godzinki :) No to dobranoc :) Mania dopiero wstała, a ja sie kładę pać :D :D

Do góry