reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja dzisiaj idę do lekarza i zobaczę mojego Kajtusia :D :D :D

Tusia! Super, że się już dzisiaj lepiej czujesz :)
Sylwia! Nic się nie martw tym USG. Słuchaj dziewczyn. One mają rację. Aga - doświadczona mama wie co mówi :) Mi na początku ciąży parę razy wyszło, że dzidzia jest o 1 tydzień młodsza, a w 20 tc wyszło, że jest o 1 tydzień starsza :)

reklama
Czesć! Mania ale super imie. My na mój brzuszek mówilismy Gabrysia sadzac, że to dziewczynka bedzie. Teraz jak mowimy o drugim dzidziusiu to mówimy bp" trzeba kupic dobry wózek, żeby tez dla gabrysi był ;-)" W każdym razie przepiekne wg mnie imie dla dzewczynki.

A ten synek koleżanki Maleni jest po prostu boski. Oooo jaki piekny, aż juz swojego chciałabym miec..

dla Sylwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php (KLIK) ;)

card_18969_mt.gif

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAAAAAAJLEPSZEGOOOOOO!!!   :D

Maniu Ty juz wstalas?? Wczesnie tam u Was jest. Ja to taki spioch jestem ,ze nie wiem co zrobie jak mnie dzidziolek tak bedzie budzic ;D ;D ;D

Elfiko! Ja też się tego obawiam. My to z mężem oboje takie śpiochy jesteśmy :) Mam nadzieję, że nasz synek to po nas odziedziczy :D

A ostatnio to tak mam,ze w nocy sie budze po kilka razy przez skurcze i potem rano o 9 nie chce mi sie wstawac ;D ;D
Straszny len sie ze mnie zrobil :laugh:

Te skurcze....- skurczybyki :) Mnie dzisiaj rano też złapał skurcz łydki. A mężusia nie było i nie miał kto rozmasować :( Łydka mnie do tej pory boli.

reklama
Czy u was też jest tak szaro i buro? Bo u mnie okropna pogoda, pada deszcz i nic tylko wypadałoby się do łóżeczka wybrać. Kurcze, to jest dobry pomysł :D Mam godzinkę przerwy, to się zdrzemnę pół godzinki :) No to dobranoc :) Mania dopiero wstała, a ja sie kładę pać :D :D

Do góry