reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiołek ma racje idź do innego lekarza z wszystkimi wynikami, tym bardziej że nie ma na co czekac bo to końcóweczka, a rzeczywiście wada wzroku często kwalifikuje do cc

reklama
Oj kurcze, nie można za wami nadgonić!

Wszystkim nowym mamusiom i ich pociechom wielgachne gratulacje!!
Dziewczynom, które już prawie mamusiami - powodzenia!!

Dzieciaczki w galerii przecudne. Jak tak patrze na wasze szkraby to mojego nie mogę się doczekać.

E-mamo z tym lekarzem to masz nieciekawą sytuację. Ja bym chyba bez zastanowienia poszła do innego. Najważniejsze jest teraz zdrowie twoje i dzidziusia.

A ja się czuję dziś paskudnie, upał okropny i jakoś Córcia daje popalić!! Do tego obrzęki, że ledwo chodzę. Noce jakoś przesypiam dzięki tabletkom, które przepisał mi lekarz - na siku wstaje 2-3 razy ale robie to na wpółśpiąco :) więc jest całkiem ok.
A jutro z mężulkiem i córcią jedziemy nad jeziorko poodpoczywać troszkę. Nie wiem ile wytrzymam na takim upale, ale jestem dobrej myśli.

Dzięki za odpowiedzi:)
Już się umówiłam na jutro na konsultację z innym lekarzem.
Nie mam czasu na to żeby zwlekać.
Jutro też ma zadzwonić do mnie mój dotychczasowy gin i powie mi czy będę miała dodatkową konsultację okulistyczną w szpitalu, w którym chcę rodzić, czy nie będę jej miała. A jeśli nie będę miała to mam pojechać do szpitala i umówić się na zaplanowanie cesarki.

Mam nadzieję, że wytrzymam do jutra :)

Gratulacje Gazeleczko!!!! :)

No dziewczynki to moje dziwne siusianie i wogule samopoczucie jednak doprowadziło do czegoś...Jutro z rana jade do szpitala...no i pod kroplówke w czwartek....boje się jak diabli ,ale pan doktor powiedział,że dzidzia juz chce na świat najwidoczniej no i pozatym badanie z glukozą wyszło bardzo fatalnie :( Kończe pakować torbe....Trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki :)

Graszko powodzenia!!! Niech wszystko przebiegnie pomyslnie!!!
Ale sie babeczki rozdwajacie, ja nie moge ;D
Normlanie ten lipec to taki burzliwy ::) Ja zamierzam wytrwac co najmniej do niedzieli ;)
A tymczasem dobrej nocki zycze wszystkim :)

reklama
graszko trzymaj sięi nie daj się no i powodzonka !!!
uuu gazelaczku gratulacje!!!!!
witaj fridziu!!!! :)
karin lepiej że mężą a nie siebie i dzidzię przeziębiłaś ;)

Do góry