reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

klauduś śliczniutki ten twój maciuś kajtuś :) naprawdę bardzo ładny bobasek

a mój biedny artek oblał egzamin :( ale nic tam jhak nie teraz to innym razem, następny ma 23 lipca byle bym wtedy nie rodziła ;) mogłabym już być z tymkiem w domu :D a termin na 30 lipca .
siostra do mnie wczoraj mówi weź spóść już to powietrze z brzucha bo patrzeć na ciebie nie mogę jak się tak męczysz

no i dziś byliśmy na lodzikach, z moim facecikiem, siostrą i szkrabami, no i kupiliśmy pieluszki tetrowe i flanelowe, które już siedzą w pralce i jak tylko wyschną to prasowanko :D

a teraz zmykam, bo robimy sobie dziś frytaski i szpinaczek i sadzonke a później kotleciki z cukini mniaaammmmmmmm

buziaki

reklama
Ja na razie daję tylko wiadomość, że nasz Maciuśod dziś już z nami.
3350 żywej wagi.
Szczegóły później...
Rafał W. Pozdrawiam wszystkie dzidzie !

Gazelaczku gratulacje !!!
Asiolku jeszcze troche i nie bedziesz musiala sobie tego wyobrazac, bo taka bedzie rzeczywistosc.
Klaudius fajnie, ze juz jestes. zagladaj tu czesto, bo cos malo juz mam sie odzywa.

GAZELACZKU GRATULACJE!!! :) :) :)

Klaudia, słodki Twój Maciuś, jeszcze raz gratuluję :)

Wszystkie te "nasze" dzieciaczki czerwcowo-lipcowe prześliczne, napatrzec się nie można. :)

ja wrocilam od lekarza, ale o tym potem...
w miedzyczasie dostalam smsa od gazeleczka, ale widze ze od Rafła już jest info

gazeleczek napisała:
"Mały Macius juz jest z nami, było cc na solcu. Cudna kruszynka ;) Miał 3340gr i 54 cm. Wszytsko z nami ok"
no i oczywiscie przesyła pozdrowienia dla wszytskich lipcóweczek!!!

Asiołku no to jednak pokręciłam :) mam w głowie wielki mętlik przez ten upał :(
Przed chwilą wyczytałam na Onecie, że ma być jeszcze cieplej  :o

Mój pies siedzi na parapecie i boi się muchy :) normalnie komedia

reklama
Słuchajcie mamuśki, siedzę sobie przy otwartych oknach i kwitnę z upału i tak się zastanawiam jak to będzie z temperaturą w mieszkaniu jak będzie już dzidzia.
W jaki sposób wietrzycie mieszkania ? Domyslam się, że nie wolno przy maluchu robić przeciągów, ale można chyba mieć otwarte okno? Właśnie się zastanawiałam czy kupić do mieszkania jakiś wiatrak ??? czy to coś pomoże ?

Do góry