reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

WSZYSTKIM MAMUSIOM GRATULUJĘ I ŻYCZĘ DUŻO RADOŚCI Z DZIECIACZKÓW
rany coraz więcej maluszków przybywa, ciekawe czy mi wypadnie lipiec czy jednak sierpień ;D

reklama
;D ;D GAZELACZKU GRATULACJE ;D ;D

Rany! jak szybko się rozdwajamy, czy to przez te upały? ;)

Ja mam wiatrak i nawet chłodziłam w nocy pokój w którym śpimy, ale rezultat był taki, że przeziębiłam męża :-[

u NIANI na razie spokój, kazała przekazać przepis na przyspieszenie!
"3 łyżki olejku glicerynowego i sok z wyciśniętej cytryny. wypić. działa. rada położnych"
POZDRO

Cześć babulki

Już wróciłam do domku wczoraj i wszystko jest dobrze.

Moja malutka ma na imię Iga i jest słodziutka.
Mariusz trochę się pogubił w naszym forum i nie tu gdzie trzeba wstawił informację.
Zaraz spróbuję wstawić jakieś fotki do naszej galerii.
Poród opisze Wam w najbliższym czasie.

Wszystkim nowym mamusiom Wielkie Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frido, super ze juz jestescie z nami!!!
... mąż moze i się pogubił ale informacje mamy...
zdjec wklejaj jak najwiecej w watku nasze kochane malenstwa, chetnie tu je wszytskie podziwiamy...

Czesc Kochane!
Za wami to naprawde cizko nadazyc, normlanie prawie notatki trzeba robic ;D
Lilka, powodzenia, niech sie malutka jak najszybciej urodzi. Dzieki Karol za wszystkie wiadomosci, to naprawde fajnie, jak ktos tak moze przekazywac na biezaco :)

GAZELACZKU GRATULACJE OGROMNE!!!! to sie wszystko przyspieszylo jeden dzien i fajnie!!!

Klaudia, Frida witamy znowu na forum. Super dziewczyny, ze jestescie juz !!! :D
Klaudia przepiekny ten Twoj synek, taka ma sliczna spokojna buzke :laugh:

Naniu, trzymaj sie dzielnie, najwazniejsze, ze Maks zdrowy :)

Umieszczam również tutaj moją odpowiedź z innego wątku, ponieważ bardzo potrzebuję Waszej pomocy, lub jakiejś dobrej rady.

"Dziewczyny, pomocy!!!!!!!!!!
właśnie wróciłam od mojego gina
Pierwszy raz w życiu zostałam tak obcesowo potraktowana !!!
Nie wiem co mam robić, chce mi się strasznie płakać.
Dałam mu notatkę z konsultacji okulistycznej, w której okulista napisał, że proponuje rozwiązanie za pomocą cięcia cesarskiego i mój gin się wściekł
Coś mamrotał, że są dwie szkoły, ale nic mi nie powiedział dokładnie, co miał na myśli mówiąc o tych szkołach.

Zmierzył mi ciśnienie i miałam podwyższone więc mi wyparował, że mam zatrucie ciążowe, że na 100% je mam, że dużo przytyłam, że muszę łykać tabletki na zmniejszenie ciśnienie.
Zapytałam czy dobre wyniki moczu nie mówią o tym, że nie mam zatrucia? Zrobił wielkie oczy i nakrzyczał na mnie: MA PANI ZATRUCIE, MA PANI !!!
Boże, to ja przez całą ciąże płacę mu co miesiąc haracz i na takie traktowanie sobie zasłużyłam??? czym??? kurde???, że wolałam skonsultować z okulistą stan swoich oczu? to go tak wk... Powiedział, że teraz to się wszystko skomplikowało- ale nie powiedział co...

Nie mogę sobie znaleźć miejsca, najgorsze jest to, że to mój 39 tydzień i nie wiem co mam robić?? Iść na konsultację do innego ginekologa???

Co mi radzicie?"

Gin nie powiedział jakie jest tętno dzidzi, powiedział tylko że łozysko jest ok, ilośc wód płodowych też i że mam do niego przyjść za tydzień. Całe badanie USG trwało rekordowo krótko- jakieś 1,5 min. !!!
jestem załamana

Oj Biedna :-( co za dupek z tego lekarza.... może powinnaś isc do kogoś innego... czasem jest tak że ufa sie lekarzowi od pierwszej wizyty... może trafiłabyś na takioego który sprawi, że poczujesz sie lepiej... i bez nerwów wytłumaczy Ci wszystko co bedzie potrzeba...

reklama
Teraz jeden dzien nieobecnosci na forum to wielka strata!

Gazeleczku ogromne gratulacje!!!

Klaudio witaj - ciesze sie ze juz nami - Macius przepiekny

Oczywiscie Frida - tez sie ciesze ze juz jestescie po wszystkim.

Nianiu, Lilko - nie dawajcie sie tam w tych szpitalach

mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialam...

Do góry