reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

WITAJ FRIDA!!!!! DOBRZE ŻE JUŻ JESTEŚ Z NAMI ;D

Graszko trzymaj się! Będziemy trzymać kciuki.
Nianiu i Lilko powodzenia i wszystkiego naj!!!

reklama
Właśnie wstałam po całkiem nieźle, mimo tych upałów, przespanej nocy. Wstawałam ledwie ;D 3 razy do wc. Drogę mam już opanowaną do perfekcji więc nie muszę nawet szczególnie otwierać oczu :laugh:

Dzisiaj zapowiada się kolejny gorący dzień, chyba zamrożę więcej kostek lodu to potem będę miala w czym chłodzić nóżki.
Coraz więcej nas przybywa już w dwóch postaciach, fajnie :)

Ja jednak chyba nie urodzę przed terminem ale jutro mam wizytę u mojego gina więc jeszcze się zobaczy O0
A teraz chyba zrobię jakieś śniadanko bo już strasznie obie zgłodniałyśmy z moją Jagódką.

Witam Was po tygodniowej przerwie ale internet mi padł

Wielkie gratulacje dla nowych mamuś i ich bobasków

Liluś, Nianiu, Graszka trzymajcie się w tych szpitalach

Ja byłam w poniedziałek u lekarza i 26 lipca mam się zgłosić do szpitala na cc
strasznie się cieszę że już wiem kiedy to będzie teraz tylko mam nadzieję że nic wcześniej się nie wydarzy i wszystko pójdzie zgodnie z planem

Sylwio ja niestety jakas infekcje podlapalam :(. Zazuwam furaginum i urosept - ale to moje pierwsze ostrzejsze lekarstwo wiec rozumiem twoje obawy.

Coraz wiecej tych cc u nas. Jak pod koniec to podliczymy to wyjdzie ze cc w modzie ;D

Trzymaj się Graszko !!!!!!!!!!!! buziaki !!!!

Dzień dobry o poranku :-) no bo ja w sumie teraz tak wstaje w nocy tupię a potem śpię... upały u nas przeokropne... jutro mam mieć gosci na prawie tydzień... jeszcze maiłąm plan umyć lodówke ale chyba oleję :-)

Cześć dziewczyny :)

Czekam na wyrok od mojego gina, ma do mnie zadzwonić koło południa. Strasznie się denerwuję. A taka byłam bohaterka jeszcze kilka dni temu.

Właśnie skończyłam śniadanko i chyba pozostaje mi wyprasować resztę ubranek dla mojej małej- w ramach relaksu i odstresowania :)

Aniu.g, ja tez mam na razie urosept, ale on jest ziolowy wiec chyba ok, ale jak posiew wkaze jakas bakterei to trzeba bedzie wyleczyc przed porodem...
Asiolku, ja tez najchetniej wszytsko robilabym w nocy - te upaly wykanczaja...
wlasnie mam zamiar poprasowac, bo wieczorem z kolei komary mnie zjadaja wiec chce przed poludniem...
e_mama.. trzymam za Ciebie kciuki, wszytsko MUSI byc dobrze, nie ma innej opcji...

reklama
wiecie co jak sobie ogładam zdjęcia waszych bobasków to aż mnie skręca, już nie mogę się doczekać, o niczym innym nie myślę tylko o tym żeby wziąśc moją Majeczką na rączki TAK STRASZNIE ZA NIA TĘSKNIE choć mam ją tak blisko aż mi się płakać chce i zaraz się znowu rozkleję...............

Do góry