reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Tez wam dam znac bo mielismy kiepska noc, stan podgoraczkowy, bolal brzuch... wczoraj byl u tesciowej i nie wiem czy sie czyms zatrul czy to poszczepienne

reklama
Juz wszystko jasne, kupa na pol plecowi to nie wodnista, wczoraj byl z tesciowa i tyle razy jej mowilam zeby mu pic dawala, a pewnie tylko go karmila, on pewnie chcial "jesc owoce" aby sie po prostu napic... teraz zupelnie inne dziecko. Ma 37 stopni ale spokojnie spada w tym momencie.

U nas nocka też kiepska i też problem zoladkowy.
Czy któraś z was składa wniosek o ten warszawski bon żłobkowy?

Bab no u mnie nieaktualne, ale zawsze warto wypelnic, jak cos to powiecie ze nieaktualne to dadza bon nastepnej osobie.

Mi bardziej o papierologie chodziło. Dzis muszę go złożyć bo wydaje mi się że do końca sierpnia można składać ale nie mogę teraz znaleźć tej informacji i już sama nie wiem.

A do tego nie trzeba mieć umowy ze żłobkiem prywatnym podpisanej? I zrezygnować z miejsca w państwowym. Więcej nie wiem :)

To jak że spotkaniem, ktoś będzie?

reklama
Do góry