reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Spoko poradzę sobie. Może męża wykorzystam jak nigdzie nie wyjedzie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na ten moment wszystkie potwierdzaja? :)

Aha - daj znac jak sie chcesz umowic ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Każda pamięta? ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam, pamiętam [emoji6]

Ola właśnie dziś myślałam gdzie się umówić z Tobą. Może przy metrze? Muszę sprawdzić ile będziemy tam jechać

Ja nie... wczoraj kupilismy samochod i maz musi po pracy po niego pojechac, a ja z dzieckiem Zlosliwosc losu... next time

Ostatnia edycja:
Aha mozemy przy metrze :) proponuje wejście przy schodach do landu - główne wejście do landu :) kobiety z brzuchami sie poznają, chyba tak duzo nas nie ma ;D Ciebie mam nadzieje poznać po zdjeciu ;)

Kasiulka szkooooda :( No ale cos za cos :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Laski a mnie nie będzie :(
Wczoraj wieczorem dzwoniła teściowa że ich dopadła jelitowka, dziś ledwo żyje, juz 3 razy byłam na kibelku. Leżę, oglądam ojca Mateusza :) i pije wodę. Nawet jak mi przejdzie do wieczora, to nie wiem czy się zarażam. Następnym razem .

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry