reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Czyli 18:30 przed wejściem do biblioteki buw?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
a to wejście jest od strony ul. Dobrej? Nigdy tam nie byłam. orientujecie się czy jest tam jakiś parking?

Na Dobrej wzdłuż całej długości są parkingi aż do szpitala na Karowej. Swoją drogą dobre miejsce na spotkanie ciężarówek blisko terminu :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, będę rodzić to wszystko sobie oblukam :) a w środę będę tam pierwszy raz na ktg :) są tam parkometry?

Ja dzis bylam juz na Karowej na ktg :D z reszta jestem co tydzien w kazdy poniedzialek od 4 tyg :D

Ika na pewno przy szpitalu sa parkometry

Ika oczywiście że są parkometry. Ale zazwyczaj jest gdzie zaparkować. Taki plus. Na kasprzaka przy imid nie ma wcale miejsc. Polecam aplikacje do płacenia za parking. Odkąd siedzę w szpitalu i nigdy nie wiem ile się zejdzie latałam płacić co jakiś czas, a teraz tylko klikne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli trzeba naszykować drobniaki :) A powiedz mi Kasiulka, rzeczywiście tak długo czeka się na to ktg? Pani z rejestracji kazała mi się w jedzenie zaopatrzyć :)

Ika tak trzeba byc naszykowanym, bo jak jest zly zapis to lezy sie dlugo, a jak dalej im sie nie podoba to kaza zrobic przerwe zjesc, napic sie i wrocic. Raz lezalam w sumie 3,5h.
Ale jak wszystko jest ok, to jest sprawnie. Samo ktg 10-15 min plus czasem trzeba poczekac na lekarza jak go nie ma, zeby spojrzal na zapis. Przed zjedz porzadnie i sporo sie napij. Dziecko musi miec warunki komfortowe zeby zapis nie byl zafalszowany. Dobrze tez jak sporo sie rusza.

Z jakiego powodu masz ktg?

Jak pierwszy raz idziesz musisz sie zarejstrowac od dobrej jest rejstracja. A jak juz bedziesz kolejne razy to idziesz od razu do punktu ktg

reklama
Ja niestety nie dam rady, muszę na chwilę podskoczyć do pracy a później z psem do weta podjechać na badania. Życzę udanego spotkania. Może uda się następnym razem.

Do góry