reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Ja co prawda nie jestem z Warszawy (ale jakieś 30-40km), ale jeżeli ustalicie miejsce i termin mi pasujący, to chętnie bym sie podłączyła :)

reklama
Tez tak mysle. Ja moge dojechać wszędzie, ale tez mysle,. Ze trzeba sie dostosować do Aha.
a ogolnie to za najbardziej sprawiedliwe w tej syt uwazam okolice centrum ;)
Co do terminu i godziny to jedyni większości Brdzie pdowac wieczor to sie dostosuje. Byle nie piątki i weekendy wieczorem, bo to czas dla męża :D i rożne grille itp ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiulka i aha tak. Trzeba pod aha ustalać. My jeszcze dotuurlac się możemy ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli poniedziałek o 18.30 koło M2 ( może centrum kopernika) na bulwarach. Tam chyba są jakieś toalety?

Mi pasuje 18.30 pod syrenka. Moze sie troche spoznie bo nie wiem jak dlugo rano bede na ktg, a co za tym na ktora maz do pracy. On siedzi w tym czasie w domu z michasiem
Sa toi toje

Oki ,jeszcze ustale z mężem i Wam potwierdzę. Dzięki dziewczyny [emoji4] moja liczba kroków na dzień to max 4500 wtedy wiem, że nie będę umierać z bólu krocza . Dziś byłam w odwiedzinach w pracy i niby dużo nie chodziłam, ale teraz leżę i nie mogę z boku na bok się przekręcić [emoji58]

Ciekawe jak w tym toi toi z brzuchem będzie,czy da się zamknąć drzwi [emoji28]

Oki ,jeszcze ustale z mężem i Wam potwierdzę. Dzięki dziewczyny [emoji4] moja liczba kroków na dzień to max 4500 wtedy wiem, że nie będę umierać z bólu krocza . Dziś byłam w odwiedzinach w pracy i niby dużo nie chodziłam, ale teraz leżę i nie mogę z boku na bok się przekręcić [emoji58]

Ciekawe jak w tym toi toi z brzuchem będzie,czy da się zamknąć drzwi [emoji28]
Jeśli nie będzie dało się zamknąć to wszystkie brzuchate przyjdą z pomocą ;)

reklama
Hmm a nie ma jakiegos miejsca z normalna toaleta?
Jakos toi toi mnie zniechęca :( juz i tak mam problemy ciagle z infekcjami.
Wiadomo, ze nie siadam na tym :D ale jednak jakos wygodniej i bardziej komfortowo mi w zwykłej toalecie [emoji6]
Ale jak marudzę za bardzo, to mnie możecie skarcić ;p

Aha - moze sie dogadajmy wczesniej z dojazdem, bo w sumie bedziemy jechac z tego samego miejsca praktycznie, a zawsZe to raźniej ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry