reklama
Tez tak mysle. Ja moge dojechać wszędzie, ale tez mysle,. Ze trzeba sie dostosować do Aha.
a ogolnie to za najbardziej sprawiedliwe w tej syt uwazam okolice centrum
Co do terminu i godziny to jedyni większości Brdzie pdowac wieczor to sie dostosuje. Byle nie piątki i weekendy wieczorem, bo to czas dla męża i rożne grille itp
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
a ogolnie to za najbardziej sprawiedliwe w tej syt uwazam okolice centrum
Co do terminu i godziny to jedyni większości Brdzie pdowac wieczor to sie dostosuje. Byle nie piątki i weekendy wieczorem, bo to czas dla męża i rożne grille itp
aha83
kwietniówka '09
Oki ,jeszcze ustale z mężem i Wam potwierdzę. Dzięki dziewczyny [emoji4] moja liczba kroków na dzień to max 4500 wtedy wiem, że nie będę umierać z bólu krocza . Dziś byłam w odwiedzinach w pracy i niby dużo nie chodziłam, ale teraz leżę i nie mogę z boku na bok się przekręcić [emoji58]
Ciekawe jak w tym toi toi z brzuchem będzie,czy da się zamknąć drzwi [emoji28]
Emol
Fanka BB :)
Jeśli nie będzie dało się zamknąć to wszystkie brzuchate przyjdą z pomocąOki ,jeszcze ustale z mężem i Wam potwierdzę. Dzięki dziewczyny [emoji4] moja liczba kroków na dzień to max 4500 wtedy wiem, że nie będę umierać z bólu krocza . Dziś byłam w odwiedzinach w pracy i niby dużo nie chodziłam, ale teraz leżę i nie mogę z boku na bok się przekręcić [emoji58]
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hmm a nie ma jakiegos miejsca z normalna toaleta?
Jakos toi toi mnie zniechęca juz i tak mam problemy ciagle z infekcjami.
Wiadomo, ze nie siadam na tym ale jednak jakos wygodniej i bardziej komfortowo mi w zwykłej toalecie [emoji6]
Ale jak marudzę za bardzo, to mnie możecie skarcić ;p
Aha - moze sie dogadajmy wczesniej z dojazdem, bo w sumie bedziemy jechac z tego samego miejsca praktycznie, a zawsZe to raźniej
Jakos toi toi mnie zniechęca juz i tak mam problemy ciagle z infekcjami.
Wiadomo, ze nie siadam na tym ale jednak jakos wygodniej i bardziej komfortowo mi w zwykłej toalecie [emoji6]
Ale jak marudzę za bardzo, to mnie możecie skarcić ;p
Aha - moze sie dogadajmy wczesniej z dojazdem, bo w sumie bedziemy jechac z tego samego miejsca praktycznie, a zawsZe to raźniej