reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

Kasiulka też myślałam, aż ostatnio sprawdziłam na kiedy miałaś termin. Mam nadzieję że jakoś na dniach urodzisz :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fizycznie czuje sie az za dobrze ;) nie jak do porodu, ale ogolnie jest ki smutno ze nic sie nie dzieje i nie rusza i pewnie w niedziele wywolywanie. Chcialam choc raz tak z natura :)

Tyle sie naczytalam ze z oksy tak bardzo boli, ze bez jest lzej. Chcialam to sprawdzic...

Też się zastanawiałam czy ty już po, albo chociaż w trakcie. Trzymam kciuki żeby mimo wszystko samo się zaczęło przed niedzielą [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka też właśnie słyszałam ze wywolywany poród bardziej boli, niż ten samoistny. Mam nadzieję że szybko pójdzie i ze sama akcja porodowa się zacznie. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka dopiero piątek :) jest jeszcze szansa. Może się przecież zacząć w każdej chwili. Za godzinkę lub dwie. Może jakiś masaż brodawek, nie bardzo w to wierzę ale nie zaszkodzi raczej.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja mam za soba 2 indukcje wiec wiem co i jak, myslalam z tym razem sie uda zgodnie z natura ;)

Misia juz troche kombinuje, ale wiesz jak jest to dziecko daje znac ze jest gotowe.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, w którym szpitalu planujecie rodzic? ja jeszcze nie zdecydowałam więc z chęcią zaczerpnę od Was wiedzy w tym temacie :)

Wołoska. Mały oddział, z oddzielna IP, poleciła mi mama z grupy przedszkolnej, w ktorej pracowalam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry