reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dla mnie te wyjście z domu na czczo to katorga. Wczoraj też byłam na pobraniu i musiałam zjeść w domu banana, bo bym nie doszła… z resztą ja przed ciążą też nie potrafiłam żyć bez śniadania i było mi słabo zawsze

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Ja już w pociągu w drodze do domu, wszędzie dobrze ale jednak w domu i w swoim łóżku najlepiej. O 13.20 mam wizytę u kardiologa, więc praktycznie od razu z pociągu do lekarza.
Ja generalnie mdłości nie mam, ale dzisiaj jest jakiś wyjątkowy dzień i mam je takimi falami. Rano ledwo łyka wody byłam w stanie wziąć i czułam że mnie naciąga. Ciekawe czy to u mnie dopiero się zaczyna czy co xd jutro będzie 8+0 🙂

O ile w domu to jeszcze pikuś, tak każde wyjście z domu to dla mnie walka o przetrwanie. Nawet zakupy w biedrze muszę robić jak najszybciej, wystarczy że przejdę obok lodówek z mięsem i już mi się zanosi na wymioty 🤡 primarka mi otworzyli w mieście, nawet kiedyś wpadłam z rana z myślą żeby trochę pobuszować, ale dosłownie po 10 min musiałam wyjść bo zapach tego wszystkiego mnie tak zmulił 🙈 w ogóle przez te ostatnie dwa miesiące mam taki nieogar życiowy, co roku w grudzień już wchodziłam ze wszystkimi prezentami kupionymi albo chociaż zaplanowanymi od a do z, planem co kiedy ugotować, upiec. W tym wszystko mam w takiej rozsypce, że szkoda gadać.
Oo to zupełnie jak u mnie. Zawsze na ten czas już byłam po generalnych w domu,prezenty kupione. I poświęcałam czas na swiateczne ozdoby z dziewczynkami. A teraz? Jedno okno umyte u dziewczyn żeby naklejek nie dać na brudne. No i to by było na tyle. Jeden dzień lepszy jeden gorszy. Do tego dziś jem cos jutro już mi nie smakuje. To samo z zapachami, lodówka to jest koszmar, toster również. Nawet ulubione perfumy poszly w odstawek. Została mi mgielka bo jest najlżejsza

Hej dziewczyny 🙂 Ja już w pociągu w drodze do domu, wszędzie dobrze ale jednak w domu i w swoim łóżku najlepiej. O 13.20 mam wizytę u kardiologa, więc praktycznie od razu z pociągu do lekarza.
Ja generalnie mdłości nie mam, ale dzisiaj jest jakiś wyjątkowy dzień i mam je takimi falami. Rano ledwo łyka wody byłam w stanie wziąć i czułam że mnie naciąga. Ciekawe czy to u mnie dopiero się zaczyna czy co xd jutro będzie 8+0 🙂
Daj znać jak po.

Dzisiaj np delektuje się żurkiem bo jutro pewnie bd nim 🤢🤮. Jedynie stały jest sok pomarańczowy z lodowki i on mi na mdłości pomaga. A dziś wstalam z takim bolem głowy że musialam się ratowac paracetamolem bo nie moglam funkcjonowac

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry