reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

W jakim dniu +/- (tydzień+dzień) będziecie mieć prenatalne? Żałuję że nie zapisałam się przed dostaniem skierowania, bo wyszło że potrzebne dopiero przed badaniem...
U mnie około 13+1

reklama
W jakim dniu +/- (tydzień+dzień) będziecie mieć prenatalne? Żałuję że nie zapisałam się przed dostaniem skierowania, bo wyszło że potrzebne dopiero przed badaniem...
U mnie około 13+1
Ja identycznie jak ty! 13+1, 2 stycznia. Mi dała skierowanie jak zobaczyła serce a jakbym jeszcze czekała to już na pewno ja NFZ bym się nigdzie nie dostała. Ja musiałam już wysłać skan skierowania i nie ma na nim tygodnia ciąży. Skan chcieli ode mnie od razu i lekarka musi mi dopisać tydzień ciąży na kolejnej wizycie i muszę im dosłać. Tam gdzie mi polecała „nie robią już na NFZ, bo skończył im się kontrakt”. Żenada 😡

reklama
Do góry