reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dzidzia 2,3 cm co odpowiada dziś 9+0 serce 173/min♥️ ale obok krwiak 3cmx1,5cm stąd plamienia, lekarz mówił że pęcherzyk ciążowy ma 4cm więc dobrze że krwiak jest mniejszy od pęcherzyka, heparyna zostaje, wizyta za 2 tyg.

Dostałam skierowanie na prenatalne i odrazu mnie położna umówiła, ale jutro dzwonię do kliniki że chce u nich zrobić i w medi odwołam.
Położna mówiła że prenatalne to 20min?
Świetna wiadomość, że z dzieckiem wszystko dobrze. Skąd się biorą te krwiaki?

reklama
Tylko nie wiem jak to jest teraz, wcześniej było tylko prywatnie i miałam badanie z krwi (pappa) i z tym wynikiem juz szlam na usg prenatalne, a teraz jak jest ?

Zwariuję do poniedziałku przysięgam - niech już będzie po 😅 po pracy ciągle jestem senna odbieram córkę z przedszkola odliczam czas aż mąż wróci i ja mu oddaje a ja leżę. Źle mi z tym :/ nie mam mdłości ale bardziej takie hmm brak chęci jedzenia czegokolwiek , nic mi nie smakuje i wszystko śmierdzi 😳 ale jestem senna po pracy, a wieczorem nie mogę zasnąć 🤡

Kochane jestem po wizycie 6+1 dziś i bylo serduszko 😁 kolejna wizyta 9 grudnia. U was tez kolejne tak po 3 tyg ? Niestety nie moze byc wszystko idealnie jak zwykle u mnie i mam dużą nadżerkę :( pobrano cytologię. Dostalam xonvea wykupilam od razu i wzielam przed chwila jutro dam znac czy jest jakis efekt. Pozdrawiam Was
Tak ja teraz miałam 14 listopada i idę dopiero 12 grudnia więc prawie miesiąc …

Kochane jestem po wizycie 6+1 dziś i bylo serduszko 😁 kolejna wizyta 9 grudnia. U was tez kolejne tak po 3 tyg ? Niestety nie moze byc wszystko idealnie jak zwykle u mnie i mam dużą nadżerkę :( pobrano cytologię. Dostalam xonvea wykupilam od razu i wzielam przed chwila jutro dam znac czy jest jakis efekt. Pozdrawiam Was
Będziemy wizytować razem 😀 Też mam 9 wizytę, ale pierwszą 🤭 Niestety nie udało się wcześniej niż na 17:45, to na pewno będzie dla mnie długiiiii dzień

reklama
Do góry