reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

A powiedz jak masz stosowac xonvea ? Bo ja też poprosiłam i lekarz coś mówił że najpierw 2x przed snem a jak nie pomoże to i rano i wieczorem, mial mi zapisać a widzę że nie zapisał i nie wiem😅
w 1 ciazy też zaczynałam o 2ch tabletek, po 3 dniach jak nie pomagało miałam dodatkowo rano wziąć 2 przed wstaniem z łóżka... ale po euthyroxie.. ( więc nastawiałam budzik na 4 żeby wziąć euthyrox) 🙈

reklama
w 1 ciazy też zaczynałam o 2ch tabletek, po 3 dniach jak nie pomagało miałam dodatkowo rano wziąć 2 przed wstaniem z łóżka... ale po euthyroxie.. ( więc nastawiałam budzik na 4 żeby wziąć euthyrox) 🙈
Wzięłam dziś dwie i mam nadzieję że pomoże bo jak 4 tabletki dziennie to wyjdzie 80 zł co 5 dni wydawać na tabletki🤓

Ja na samym początku zaraz jak wracałam z pracy, wyszłam szybko z 🐶🐶 i o 18 musiała być drzemka. Tak do 22, wstałam wzięłam leki, coś obejrzałam i dalej spać. I spałam normalnie do 9.
Teraz tak spać się nie chce, jeszcze jakby mdłości przeszly i nie będę tyle jeść to będę wniebowzięta 😂

Wzięłam dziś dwie i mam nadzieję że pomoże bo jak 4 tabletki dziennie to wyjdzie 80 zł co 5 dni wydawać na tabletki🤓
No wcześniej pisałam że cenowo kosmos wychodzi, ja brałam do 26 tc ;/ niezła kasa wydana.
Cena tych tabletek znacznie się różni między aptekami. Trzeba dzwonić i pytać. U mnie w niektórych aptekach opakowanie 120 zł ;0

No wcześniej pisałam że cenowo kosmos wychodzi, ja brałam do 26 tc ;/ niezła kasa wydana.
Cena tych tabletek znacznie się różni między aptekami. Trzeba dzwonić i pytać. U mnie w niektórych aptekach opakowanie 120 zł ;0
Myślałam że mdłości tylko w 1 trymestrze 🥹
Ogólnie zawsze chciałam dziecko rok po roku ale nie wiem jak miec małe dziecko w domu i już być w ciąży z takim samopoczuciem i mdłościami, podziwiam was dziewczyny!!

Myślałam że mdłości tylko w 1 trymestrze 🥹
Ogólnie zawsze chciałam dziecko rok po roku ale nie wiem jak miec małe dziecko w domu i już być w ciąży z takim samopoczuciem i mdłościami, podziwiam was dziewczyny!!
większość kobiet ma tylko w 1 trym mdłości i wymioty, u mnie to chyba rodzinnie ( chociaż nie wiem czy istnieje taka mozliwosc/zależność) moja mama wymiotowala w każdej ciąży dość dlugi , i siostry też

Z kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I 🤮.
A u was co wychodzi?

reklama
Do góry