reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

A powiedz jak masz stosowac xonvea ? Bo ja też poprosiłam i lekarz coś mówił że najpierw 2x przed snem a jak nie pomoże to i rano i wieczorem, mial mi zapisać a widzę że nie zapisał i nie wiem😅
w 1 ciazy też zaczynałam o 2ch tabletek, po 3 dniach jak nie pomagało miałam dodatkowo rano wziąć 2 przed wstaniem z łóżka... ale po euthyroxie.. ( więc nastawiałam budzik na 4 żeby wziąć euthyrox) 🙈

reklama
w 1 ciazy też zaczynałam o 2ch tabletek, po 3 dniach jak nie pomagało miałam dodatkowo rano wziąć 2 przed wstaniem z łóżka... ale po euthyroxie.. ( więc nastawiałam budzik na 4 żeby wziąć euthyrox) 🙈
Wzięłam dziś dwie i mam nadzieję że pomoże bo jak 4 tabletki dziennie to wyjdzie 80 zł co 5 dni wydawać na tabletki🤓

Ja na samym początku zaraz jak wracałam z pracy, wyszłam szybko z 🐶🐶 i o 18 musiała być drzemka. Tak do 22, wstałam wzięłam leki, coś obejrzałam i dalej spać. I spałam normalnie do 9.
Teraz tak spać się nie chce, jeszcze jakby mdłości przeszly i nie będę tyle jeść to będę wniebowzięta 😂

Wzięłam dziś dwie i mam nadzieję że pomoże bo jak 4 tabletki dziennie to wyjdzie 80 zł co 5 dni wydawać na tabletki🤓
No wcześniej pisałam że cenowo kosmos wychodzi, ja brałam do 26 tc ;/ niezła kasa wydana.
Cena tych tabletek znacznie się różni między aptekami. Trzeba dzwonić i pytać. U mnie w niektórych aptekach opakowanie 120 zł ;0

No wcześniej pisałam że cenowo kosmos wychodzi, ja brałam do 26 tc ;/ niezła kasa wydana.
Cena tych tabletek znacznie się różni między aptekami. Trzeba dzwonić i pytać. U mnie w niektórych aptekach opakowanie 120 zł ;0
Myślałam że mdłości tylko w 1 trymestrze 🥹
Ogólnie zawsze chciałam dziecko rok po roku ale nie wiem jak miec małe dziecko w domu i już być w ciąży z takim samopoczuciem i mdłościami, podziwiam was dziewczyny!!

Myślałam że mdłości tylko w 1 trymestrze 🥹
Ogólnie zawsze chciałam dziecko rok po roku ale nie wiem jak miec małe dziecko w domu i już być w ciąży z takim samopoczuciem i mdłościami, podziwiam was dziewczyny!!
większość kobiet ma tylko w 1 trym mdłości i wymioty, u mnie to chyba rodzinnie ( chociaż nie wiem czy istnieje taka mozliwosc/zależność) moja mama wymiotowala w każdej ciąży dość dlugi , i siostry też

Z kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka, więc może tym razem będą krótsze mdłości I 🤮.
A u was co wychodzi?

reklama
Do góry