amusedxxx
Fanka BB :)
DokladnieTrzeba myśleć pozytywnie. Nie mamy na resztę wpływu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokladnieTrzeba myśleć pozytywnie. Nie mamy na resztę wpływu
ja tym razem robiłam tylko dwie bety, wizytę mam pierwsza za tydzień ( to będzie 7+4) założyłam, że tym razem musi być wszystko dobrzeHej dziewczyny, dzisiaj u mnie 12 dzień po transferze i beta 1218, to moja trzecia beta i już więcej chyba nie robię, za tydzień w poniedziałek wizyta u ginekologa w klinice. Dzisiaj się czuję bardzo zmęczona, bolą mnie plecy, podobne uczucie jak na zbliżający się okres. Według daty transferu i ostatniej miesiączki wychodzi dziś 4+3
nie interpretuje się poszczegolnych punktów morfologii tylko wszystkie razem, ja miałam podwyzszone mcv przy anemi, ale też hg miałam niska i coś jeszcze nie pamiętam. Pozniej dodatkowo miałam zalecone badanie zelaza i dopłacałem za ferrytyne i wyszła anemia. Dostałam zelazo na receptę.Hejka przyszły mi dzisiaj wyniki badań i wszystko mieści się w normie prócz MCV tutaj mam wyżej niż norma. Któraś z was miała podobnie? Coś zalecił lekarz?
Właśnie miałam pytać jak liczysz sobie tydzień ciąży? Z daty OM? Czy z tych dziwnych wzorów co są na necie, że od potencjalnej daty owulacji odejmuje się 14 dni?Hej dziewczyny, dzisiaj u mnie 12 dzień po transferze i beta 1218, to moja trzecia beta i już więcej chyba nie robię, za tydzień w poniedziałek wizyta u ginekologa w klinice. Dzisiaj się czuję bardzo zmęczona, bolą mnie plecy, podobne uczucie jak na zbliżający się okres. Według daty transferu i ostatniej miesiączki wychodzi dziś 4+3
Wpisz datę transferu tu: Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian MalinowskiWłaśnie miałam pytać jak liczysz sobie tydzień ciąży? Z daty OM? Czy z tych dziwnych wzorów co są na necie, że od potencjalnej daty owulacji odejmuje się 14 dni?
Ja miałam owulację akurat w 14 dniu i transfer w 19 więc mi się zgadza z tym co aplikacja mi wyliczyła, plus ten kalkulator Malinowski co wstawiła @DevinWłaśnie miałam pytać jak liczysz sobie tydzień ciąży? Z daty OM? Czy z tych dziwnych wzorów co są na necie, że od potencjalnej daty owulacji odejmuje się 14 dni?
Tutaj bardziej chodzi o to że ktoś jest no w 6+5 a na usg jest sam pęcherzyk co odpowiada 4+5 i lekarz mówi że może ciąża jest młodsza. Jak u ciebie był pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy a później zarodek z serduszkiem to jest okSam pęcherzyk ciążowy? Ja miałam na pierwszej wizycie ciążowy + żółtkowy a na drugiej już wszystko było i też się teraz martwię ale serduszko już mamy …