Devin
Fanka BB :)
I jak miałaś wczoraj wizytę?Ja od jutra idę na l4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak miałaś wczoraj wizytę?Ja od jutra idę na l4
Na 13Daj znać po wizyciena którą?
Mi jakoś 6+3, nie wymiotuje ale ciągle mi niedobrzeDzień dobry, kiedy u Was zaczęły się mdłości? Mam dopiero 4+4tc, a mdłości żyć nie dają W poprzednich ciążach byłam wrażliwa na zapachy, ale nie chciało mi się tak jak teraz
Jeśli ciąża idzie według aplikacji (owulacja się nie przesunęła) to będzie zarodek i serduszko. A jak jest nawet 2-3 dni obsuwy to będzie tylko pęcherzyk żółtkowyHej termin wychodzi na 15 lipca a pierwszą wizyte mam 20 listopada to bedzie chyba poczatek 7 tygodnia 6+1 myslicie ze juz bedzie cos widac ?
Dzisiaj mam i l4 będzie od dzisiaj.I jak miałaś wczoraj wizytę?
Dzień dobry, kiedy u Was zaczęły się mdłości? Mam dopiero 4+4tc, a mdłości żyć nie dają W poprzednich ciążach byłam wrażliwa na zapachy, ale nie chciało mi się tak jak teraz
spokojnie u mnie w 5+3 już było serducho więc nie jest powiedziane że nic nie będzieU Pani doktor do której zależało mi iść zwolnił się dziś termin i zapisałam się mimo że na apce 5+2, więc pewnie i tak nic nie zobaczymy. Ale czekanie też już jest dla mnie męczące więc przynajmniej skontroluje i może dowiem się czegoś nowego, szczególnie, że to pierwsze dziecko.
Lepiej się nastawić, że będzie widać mniej, niż potem się martwić ja byłam w 5+5 (wg USG i CRL 0,17cm wyszło 5+3) to zarodek był już widoczny, ale jeszcze bez widocznej akcji serduszka.spokojnie u mnie w 5+3 już było serducho więc nie jest powiedziane że nic nie będzie