amusedxxx
Fanka BB :)
ja ogólnie nie jadałam za dużo pieczywa, a teraz moim najlepszym przyjacielem są białe bułki z serem więc niestety wzdęcia non stopCzy wy też macie wieczorami takie wzdęte brzuchy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ogólnie nie jadałam za dużo pieczywa, a teraz moim najlepszym przyjacielem są białe bułki z serem więc niestety wzdęcia non stopCzy wy też macie wieczorami takie wzdęte brzuchy?
to u mnie też na pierwszym miejscu biała bułka z żółtym serem…ja ogólnie nie jadałam za dużo pieczywa, a teraz moim najlepszym przyjacielem są białe bułki z serem więc niestety wzdęcia non stop
Mam to samo, dziś nie mogłam zjeść nic oprócz na śniadanie i kolację bułkę z serem a na obiad jakąś bułkę drożdżowąja ogólnie nie jadałam za dużo pieczywa, a teraz moim najlepszym przyjacielem są białe bułki z serem więc niestety wzdęcia non stop
Ja piję tylko wodę, ostatnio gazowaną bo niegazowana mi nie wejdzieto u mnie też na pierwszym miejscu biała bułka z żółtym serem…
Dziewczyny co Wy pijecie? Nic mi nie smakuje i nie wchodzi. Od wody chce mi się wymiotować, herbaty już mi nie wchodzą, sok z jabłek za słodki, nawet jak go rozcieńczę, woda z cytryną bleee…. Co ja mam pić????
mi też woda nie wchodzi, tzn piję ale wydaje mi się że robi mi się po wodzie bardziej niedobrze wczoraj kupiłam sok mandarynkowy, Kubusia i syrop jakiś do wody smakowy na próbę bo stwierdziłam że pije zdecydowanie za mało i muszę jakoś te płyny uzupełniać… póki co wchodziłyto u mnie też na pierwszym miejscu biała bułka z żółtym serem…
Dziewczyny co Wy pijecie? Nic mi nie smakuje i nie wchodzi. Od wody chce mi się wymiotować, herbaty już mi nie wchodzą, sok z jabłek za słodki, nawet jak go rozcieńczę, woda z cytryną bleee…. Co ja mam pić????
Też muszę chyba jakiś sok do wody kupić bo ciężko z piciem jest. Mi dziś od rana strasznie niedobrzemi też woda nie wchodzi, tzn piję ale wydaje mi się że robi mi się po wodzie bardziej niedobrze wczoraj kupiłam sok mandarynkowy, Kubusia i syrop jakiś do wody smakowy na próbę bo stwierdziłam że pije zdecydowanie za mało i muszę jakoś te płyny uzupełniać… póki co wchodziły
ja też piję wodę ale właśnie mi aż rośnie wszystko, bez znaczenia czy gaz czy nie. Chociaż może ta mocno zimna jakoś lepiej wchodzi.mi też woda nie wchodzi, tzn piję ale wydaje mi się że robi mi się po wodzie bardziej niedobrze wczoraj kupiłam sok mandarynkowy, Kubusia i syrop jakiś do wody smakowy na próbę bo stwierdziłam że pije zdecydowanie za mało i muszę jakoś te płyny uzupełniać… póki co wchodziły
z drugiej strony zazdroszczę apetytu, dla mnie wszystko brzmi źleja też piję wodę ale właśnie mi aż rośnie wszystko, bez znaczenia czy gaz czy nie. Chociaż może ta mocno zimna jakoś lepiej wchodzi.
Rozcieńczanie soków też odpada bo mnie odrzuciło od słodkiego, nawet sok tłoczony z jabłek rozcieńczałam jak syrop ale i tak neeeeee wchodziło. Od kawy mnie odrzuciło- ale to akurat na dobre. Inka orkiszowa raz dziennie wjeżdża.
Załamana jestem! Bo zdecydowanie za mało pije…za to jadłabym ciągle… słone, ostre i nie zdrowe. Mam zachcianki na chipsy ostre, pizze, żółty ser, białe bułki itp
Już mam 1,5kg na plusie a nawet karty ciąży jeszcze nie założyliśmy ( położna w Medi nie miała czasu )