Tak, jutro będę o nie błagaćChyba są dostępne jakies tabletki na mdłości na receptę, może poproś jutro lekarza bo się zamęczysz
reklama
To mi daje nadzieję! Ja chce pracować, a takie samopoczucie wyklucza to całkowicie…W pierwszej ciąży do 9 tc żylam na bułce i coca coli, potem dostalam tabletki na recepte i je stosowałam do 26 tc , było po nich dużo lepiej.
Ja mam Prenatal Uno. Jeszcze na wizycie przed ciążą miałam nakaz od mojej Pani Doktor na ten konkretny preparat. Powiedziała, że mają najbardziej dostosowany skład do aktualnych zaleceń i najlepsza wchłanialnośćJakie bierzecie witaminy?
94i
Fanka BB :)
ja stosuje puerie uno + jeszcze dodatkowo dhaJa mam Prenatal Uno. Jeszcze na wizycie przed ciążą miałam nakaz od mojej Pani Doktor na ten konkretny preparat. Powiedziała, że mają najbardziej dostosowany skład do aktualnych zaleceń i najlepsza wchłanialność
94i
używałam Palmers STRETCH MARKS, nie mam rozstępów, ale nie wiem czy to magicznie zadziałało czy po prostu geny.Dziewczyny, na to pewnie może trochę za wcześnie, ale niektóre z Was już mają dzieciaczki, więc może mają jakieś sprawdzone sposoby szukam czegoś do smarowania brzucha, ale zależy mi, żeby było jak najbardziej naturalne, jakieś oleje czy coś w tym stylu. We wcześniejszych ciążach stosowałam jakieś zwykle balsamy, ale teraz jakoś mnie od nich odrzuca. Macie coś do polecenia?
94i
nie ma co się męczyć, uprzedzę że tabletki do tanich nie należa. Warto też pytać o ceny w aptekach bo różnią się nawet o 20 zl .To mi daje nadzieję! Ja chce pracować, a takie samopoczucie wyklucza to całkowicie…
Mam nadzieję że tym razem mnie ominą i wymioty i mdłości.
Sosna108
Ja stosowałam linie do rozstępów od phlov, miałam oleje i krem, smarowałam się codziennie rano i wieczorem i rozstępy mi wyszły kilka dni przed porodem ale ogólnie polecam bo przytyłam 30 kg a myślę że dzięki smarowaniu trochę pomogłam skórze wrocic do normalnościDziewczyny, na to pewnie może trochę za wcześnie, ale niektóre z Was już mają dzieciaczki, więc może mają jakieś sprawdzone sposoby szukam czegoś do smarowania brzucha, ale zależy mi, żeby było jak najbardziej naturalne, jakieś oleje czy coś w tym stylu. We wcześniejszych ciążach stosowałam jakieś zwykle balsamy, ale teraz jakoś mnie od nich odrzuca. Macie coś do polecenia?
reklama
Podziel się: