MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Czy są jeszcze tu kobitki których nie ma na prywatnej?
Bo nie wiem czy pisać tu czy tam?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bardzo chętnie dołącze bo mam termin raz 31.07 a raz 1.08 ale z każdej grupy chętnie czerpię wiedzę i zarówno lipcową jak sierpniową czytamCzy są jeszcze tu kobitki których nie ma na prywatnej?
No wygląda po prostu na słaby aparat do usg bo u mnie przy 0.32 był wyraźniejszy obraz, ale to jedynie kwestia jakości. U mnie to było w 6+1. Nie wiem co konkretnie chciałabyś widzieć na tak wczesnym etapie. Zarodek jest tak mały że nawet na wyraźnym zdjęciu i tak nic nie widać. A serca nie słucha się według obecnych standardów do 12tc więc nie ma w tym nic dziwnego że nie słuchaliście a jedynie obserwowaliście że pulsujeWłaśnie wróciłam od ginekologa i mam mieszane uczucia. Lekarz mówi, że wszystko w porządku, że widzial już szum serca, ale ze my usłyszymy dopiero na następnej wizycie, która mam za 3 tygodnie. CRL wynosi 0.34 jestem w 6 tygodniu + 2 dni
Myślała, że na usg będzie widać coś więcej, załączam wam zdjęcie. Lekarz upewnia, że wszystko dobrze....
Termin 30.07
ja byłam we wtorek na 6+1 i CRL 0.35, tez widział juz serduszko ale go nie słuchaliśmy i usłyszałam dokładnie to co Ty, że wszystko jest w porządku i adekwatnie do wieku ciąży...Właśnie wróciłam od ginekologa i mam mieszane uczucia. Lekarz mówi, że wszystko w porządku, że widzial już szum serca, ale ze my usłyszymy dopiero na następnej wizycie, która mam za 3 tygodnie. CRL wynosi 0.34 jestem w 6 tygodniu + 2 dni
Myślała, że na usg będzie widać coś więcej, załączam wam zdjęcie. Lekarz upewnia, że wszystko dobrze....
Termin 30.07
Czy są jeszcze tu kobitki których nie ma na prywatnej?
Właśnie wróciłam od ginekologa i mam mieszane uczucia. Lekarz mówi, że wszystko w porządku, że widzial już szum serca, ale ze my usłyszymy dopiero na następnej wizycie, która mam za 3 tygodnie. CRL wynosi 0.34 jestem w 6 tygodniu + 2 dni
Termin 30.07
Hej.Właśnie wróciłam od ginekologa i mam mieszane uczucia. Lekarz mówi, że wszystko w porządku, że widzial już szum serca, ale ze my usłyszymy dopiero na następnej wizycie, która mam za 3 tygodnie. CRL wynosi 0.34 jestem w 6 tygodniu + 2 dni
Termin 30.07
ja też poproszę!zgłosiłam Cię już do prywatnej , musisz poczekać na zatwierdzenie , jak już będzie to wyślę Ci link
Dziewczyny czy mogę jeszcze do was dołączyć, dopiero założyłam konto moj termin wacha się między 30 lipca a 2 sierpnia. Dodacie mnie?ja też poproszę!