reklama
Estuś
Moderator
Już zerkam@ Estuś mogłabyś napisać do moderatorki żeby dodała do naszej grupy nowe dziewczyny? zebrało się ich już kilka
@aniaslu czy mogłabyś dodać nas do grupy prywatnej ?
Ja tez poproszę
Estuś
Moderator
@Nat.Ka
@buterrfly
@Roxi^^
@Lillys
@angela_96
@kejti36
Wysłałam listę do aniaslu , teraz musicie poczekać na zatwierdzenie , ona lub ja wyślę Wam link do wejścia na grupę prywatna
@buterrfly
@Roxi^^
@Lillys
@angela_96
@kejti36
Wysłałam listę do aniaslu , teraz musicie poczekać na zatwierdzenie , ona lub ja wyślę Wam link do wejścia na grupę prywatna
U
użytkownik 218
Gość
Dziękuję@Nat.Ka
@buterrfly
@Roxi^^
@Lillys
@angela_96
@kejti36
Dziękuję@Nat.Ka
@buterrfly
@Roxi^^
@Lillys
@angela_96
@kejti36
buterrfly
Fanka BB :)
Dziękuję@Nat.Ka
@buterrfly
@Roxi^^
@Lillys
@angela_96
@kejti36
reklama
MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Hej witamy. Czy chcesz dołączyć do prywatnej grupy? No i oczywiście gratulacje wielkie! Pierwsza ciąża? Koniec lipca jest rozchwytywanyCześć, dziewczyny to mój pierwszy post tutaj, ale śledzę Was już od jakiegoś czasu. Z dołączeniem czekałam do wizyty serduszkowej. Termin mam na końcówkę lipca, chętnie dołączę do prywatnej grupy
Podziel się: