Hej, czy ja też mogę dołączyć ? Termin na 12.07 , podczytywałam Was ale obawiałam się dołączać,trauma po poronieniu z zeszłego roku. Myśle,że już do końca będę żyła w niepewności mimo że serduszko ładnie bije i wszystko się ładnie rozwija.
reklama
MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Hej jasne że możesz. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze i wytrwala z nami do lipca! Ja mam termin na 15, ciekawe która szybciej urodziHej, czy ja też mogę dołączyć ? Termin na 12.07 , podczytywałam Was ale obawiałam się dołączać,trauma po poronieniu z zeszłego roku. Myśle,że już do końca będę żyła w niepewności mimo że serduszko ładnie bije i wszystko się ładnie rozwija.
Też bardzo chciałabym dołączyć do grupy. Mam termin na 4.07.Czy są jeszcze tu kobitki których nie ma na prywatnej?
Bo nie wiem czy pisać tu czy tam?!
U
użytkownik 218
Gość
Ja również chciałabym dołączyć, termin na 30 lipca.
Hej jasne że możesz. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze i wytrwala z nami do lipca! Ja mam termin na 15, ciekawe która szybciej urodzi
A kto jest główną moderatorką?Trzeba wysłać do głównej moderatorki Wasze nicki i ona Was doda i wtedy dostaniecie w wiadomości prywatnej link do naszego forum prywatnego
Naataaliaa
Moderator
@aniasluA kto jest główną moderatorką?
U
użytkownik 218
Gość
@aniaslu czy mogłabyś dodać nas do grupy prywatnej ?
reklama
Również ponawiam pytanie o dodanie do grupy
Podziel się: