reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama

Załączniki

• IMG_6729.png
    IMG_6729.png
    81,8 KB · Wyświetleń: 71
O 18 zjadłam kolacje, trzyma mnie do teraz. Cały czas czuje ja w gardle. Odbija mi się strasznie. Do tego wzdęty brzuch. Z chęcią bym już się położyła ale dzieciaki szaleją na całego. Do tego cora dziś goraczkuje, po tygodniu bycia zdrową 🤷‍♀️🤦‍♀️
ojć to dużo zdrówka dla Młodej, zaczął się sezon chorobowy, trzeba go jakoś przetrwać :( ja też po jedzeniu mam straszne problemy, dziś np zjadłam kiełbasę z grilla i 1 oscypka i czułam się potem kilka godzin pełna w ogóle jak coś zjem i nie są to duże porcje to czuję wielki dyskomfort w brzuchu, często mam wzdęcia i też strasznie mi się odbija no i ta wspomniana przez Ciebie gula w gardle.. mam nadzieję, że to minie z końcem pierwszego trumestru bo jak tak do lipca ma być to ja nie wiem 🙈🙉

ojć to dużo zdrówka dla Młodej, zaczął się sezon chorobowy, trzeba go jakoś przetrwać :( ja też po jedzeniu mam straszne problemy, dziś np zjadłam kiełbasę z grilla i 1 oscypka i czułam się potem kilka godzin pełna w ogóle jak coś zjem i nie są to duże porcje to czuję wielki dyskomfort w brzuchu, często mam wzdęcia i też strasznie mi się odbija no i ta wspomniana przez Ciebie gula w gardle.. mam nadzieję, że to minie z końcem pierwszego trumestru bo jak tak do lipca ma być to ja nie wiem 🙈🙉
Do świat musi minąć bo ja nie wiem jak zjem kolacje świąteczną 🤷‍♀️ Te wszystkie rybki, salatki, pierogi same się nie zjedzą 😅🤤
Do obiadu jest super, mogę jeść choć mi się nie chce a wieczorem już głodna i nie mogę 😕 ale bym sobie zjadła kiełbaskę z grilla 🤤🤤🤤🤤 albo jakieś porządnego hamburgera z burgerowni 😁🤤

Do świat musi minąć bo ja nie wiem jak zjem kolacje świąteczną 🤷‍♀️ Te wszystkie rybki, salatki, pierogi same się nie zjedzą 😅🤤
Do obiadu jest super, mogę jeść choć mi się nie chce a wieczorem już głodna i nie mogę 😕 ale bym sobie zjadła kiełbaskę z grilla 🤤🤤🤤🤤 albo jakieś porządnego hamburgera z burgerowni 😁🤤
Ja akurat pomiędzy świętami a nowym rokiem wchodzę w drugi trymestr ale liczę na to że mdłości miną jeszcze przed świętami.
Od razu Was dopytam czy dobrze to liczę. 12+6 to ostatni dzień pierwszego trymestru, a drugi zaczyna się kolejnego dnia w 13+0?

Ja akurat pomiędzy świętami a nowym rokiem wchodzę w drugi trymestr ale liczę na to że mdłości miną jeszcze przed świętami.
Od razu Was dopytam czy dobrze to liczę. 12+6 to ostatni dzień pierwszego trymestru, a drugi zaczyna się kolejnego dnia w 13+0?
Ja się nie znam! Wszędzie pisze ze drugi trymestr zaczyna się od 14 tyg i teraz nie wiem czy od 13+1 czy musi być skończony 14 tydz. !!!!!

reklama
Próbuje się dodzwonić do poradni by zapisać się na badania prenatalne. W rozpoznaniu mam napisane "Nadzór nad pierwsza ciąża u kobiety w STARSZYM WIEKU" Czuje się strasznie stara 😀 jak bym z 50 miała na karku a nie 37! 😉

Do góry