reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Ja ten mit obalę w ciąży z córką jadłam śledzie pomarańcze ogórki kiszone i młoda zdecydowanie jest dziewczyną. Moja kuzynka ma dwóch synów przy jednym jadła kiszone ogórki a przy drugim nutellę ze słoika łyżkami 😎
Ja natomiast w każdej ciąży początki mam identyczne smakowo czyli śledź z dżemem lub miodem i to dosłownie śledzie w occie sobie smaruję lub zagryzam dżemem albo miodem. Biorąc pod uwagę że praktycznie od maja wpierniczam te śledzie to mi już one bokiem wychodzą a żyć bez nich nie umiem 🤣 jak będę już po menopauzie to mi się te śledzie będą śnić po nocach 🤣
Haha dałaś mi nadzieje , ze może jeszcze będzie ta dziewczynka 😂😂😂

reklama
A ja chcę dzidziusia niespodziankę ❤️❤️ w zeszłej ciąży też miało tak być, ale pan doktor się zagapil i się wygadał 🙄
Ja tak właśnie w ciąży z córką dopiero przy porodzie dowiedziałam się o płci. Teraz też tak planuję 😎 ale wtedy musisz pamiętać żeby na każdym kroku lekarzowi przypominać i rękę na pulsie trzymać żeby nie powiedział za dużo. Ja nawet przy przyjęciu do szpitala na poród musiałam im mówić, że płeć chcę poznać jak już urodzę 😎

Ostatnia edycja:
A ja chcę dzidziusia niespodziankę ❤️❤️ w zeszłej ciąży też miało tak być, ale pan doktor się zagapil i się wygadał 🙄
Ja bym nie wytrzymała w niewiedzy! W ostatniej ciąży dowiedziałam się dopiero w 6 miesiącu bo skubany nie chciał się odwrócić. Teraz bardzo licze na core więc muszę wiedzieć już zaraz😀
Wiesz , chcielibysmy parke chłopca mamy to teraz dziewczynkę , ale najważniejsze dla mnie to właśnie żeby było zdrowe , co będzie to będzie ❤️
To i ja Cie pocieszę bo i przy synu i przy córce jadłam to samo. Czyli wszystko 😂 nigdy nie miałam zachcianek, teraz też jem i słodkie i kwaśne!

reklama
Do góry