reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Ja ten mit obalę w ciąży z córką jadłam śledzie pomarańcze ogórki kiszone i młoda zdecydowanie jest dziewczyną. Moja kuzynka ma dwóch synów przy jednym jadła kiszone ogórki a przy drugim nutellę ze słoika łyżkami 😎
Ja natomiast w każdej ciąży początki mam identyczne smakowo czyli śledź z dżemem lub miodem i to dosłownie śledzie w occie sobie smaruję lub zagryzam dżemem albo miodem. Biorąc pod uwagę że praktycznie od maja wpierniczam te śledzie to mi już one bokiem wychodzą a żyć bez nich nie umiem 🤣 jak będę już po menopauzie to mi się te śledzie będą śnić po nocach 🤣
Haha dałaś mi nadzieje , ze może jeszcze będzie ta dziewczynka 😂😂😂

reklama
A ja chcę dzidziusia niespodziankę ❤️❤️ w zeszłej ciąży też miało tak być, ale pan doktor się zagapil i się wygadał 🙄
Ja tak właśnie w ciąży z córką dopiero przy porodzie dowiedziałam się o płci. Teraz też tak planuję 😎 ale wtedy musisz pamiętać żeby na każdym kroku lekarzowi przypominać i rękę na pulsie trzymać żeby nie powiedział za dużo. Ja nawet przy przyjęciu do szpitala na poród musiałam im mówić, że płeć chcę poznać jak już urodzę 😎

Ostatnia edycja:
A ja chcę dzidziusia niespodziankę ❤️❤️ w zeszłej ciąży też miało tak być, ale pan doktor się zagapil i się wygadał 🙄
Ja bym nie wytrzymała w niewiedzy! W ostatniej ciąży dowiedziałam się dopiero w 6 miesiącu bo skubany nie chciał się odwrócić. Teraz bardzo licze na core więc muszę wiedzieć już zaraz😀
Wiesz , chcielibysmy parke chłopca mamy to teraz dziewczynkę , ale najważniejsze dla mnie to właśnie żeby było zdrowe , co będzie to będzie ❤️
To i ja Cie pocieszę bo i przy synu i przy córce jadłam to samo. Czyli wszystko 😂 nigdy nie miałam zachcianek, teraz też jem i słodkie i kwaśne!

reklama
Do góry