reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Dziewczyny te co już maja dzieciaczki czy sprawdza się to ze na słodkie to dziewczynki a kwaśne na chłopca ?

U mnie akurat chyba by się sprawdziło , choć może to tylko przypadek .. w obu ciążach bardziej właśnie kwaśne, jakieś ogórki , papryki itd i teraz zaś to samo mam 🙈🙈🙈🙈
No u mnie się sprawdziło póki co. Słone syn i słodkie córka. Teraz na słono znowu... 🤔

reklama
Dziewczyny te co już maja dzieciaczki czy sprawdza się to ze na słodkie to dziewczynki a kwaśne na chłopca ?

U mnie akurat chyba by się sprawdziło , choć może to tylko przypadek .. w obu ciążach bardziej właśnie kwaśne, jakieś ogórki , papryki itd i teraz zaś to samo mam 🙈🙈🙈🙈
Ja ten mit obalę w ciąży z córką jadłam śledzie pomarańcze ogórki kiszone i młoda zdecydowanie jest dziewczyną. Moja kuzynka ma dwóch synów przy jednym jadła kiszone ogórki a przy drugim nutellę ze słoika łyżkami 😎
Ja natomiast w każdej ciąży początki mam identyczne smakowo czyli śledź z dżemem lub miodem i to dosłownie śledzie w occie sobie smaruję lub zagryzam dżemem albo miodem. Biorąc pod uwagę że praktycznie od maja wpierniczam te śledzie to mi już one bokiem wychodzą a żyć bez nich nie umiem 🤣 jak będę już po menopauzie to mi się te śledzie będą śnić po nocach 🤣

U mnie w sumie poza tym że ogórki kiszone i ostre papryczki to słodkiego też dużo jem, więc mam kwaśno-ostro-słodko 😅 Pierwsze dziecko więc nie mam porównania

reklama
Do góry