reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Nie mam takiego zamiaru, dziękuję za nieproszoną radę
Sama napisałaś, że musisz długo czekać i czy lekarka Cię nie wciśnie wcześniej, więc nie rozumiem co jest złego w zapytaniu czy może nie lepiej przesunąć wizytę na wcześniej, ale OK, ja dziękuję zatem za ten nic nie wnoszący i niemiły komentarz 😅

Sama napisałaś, że musisz długo czekać i czy lekarka Cię nie wciśnie wcześniej, więc nie rozumiem co jest złego w zapytaniu czy może nie lepiej przesunąć wizytę na wcześniej, ale OK, ja dziękuję zatem za ten nic nie wnoszący i niemiły komentarz 😅
Co Ty mówisz. Napisałam ze jestem zapisana na 29.11, ale 14.11 dowiem się czy mnie nie wciśnie wcześniej. Tam nie było ani żadnego pytania, ani tym bardziej prośby o radę

Mieszkam w UK i tu całkiem inaczej z tą ciąża
Możliwe że wybiorę się prywatnie na skan są tu placówki od 6tyg można iść sprawdzić sobie, polski ginekolog widzę podniósł ceny od ostatniego czasu jak byłam 🙄 a tak to zadzwonię pewnie w następnym tygodniu jak powtórzę jeszcze test po spodziewanym okresie to dopiero na 12 tydzien pierwszy skan 😅
hej ja też z Uk. Miło że nie jestem sama. :)

O kurde! A myslam ze ja mam przerąbane bo muszę czekać do prawie 8 tyg na wizytę! Nie zazdroszczę!jak Ty dasz radę?
Jakoś muszę 🫣😪 są dwa rekomendowane skany 12 i 20tydzien także 🤣 oczywiście jak coś nie tak to mogą skierować na dodatkowe, jak prywatnie nie pójdziesz to nie zobaczysz maluszka za czesto

Super a z jakiego rejonu? Ja niedaleko Luton,Reading
ja z Cheltenham :) masz racje tutaj opieka inaczej wygląda. Ja w poprzedniej ciazy bylam prywatnie w 7 tyg. Było wszytsko super serduszko biło ale w 11 tyg poronilam. Stwierdzili ze z powodu niskiego progesteronu więc teraz mam opiekę w early pregnacy unit i dostalam już progesteron i mam scan 19.11. Czekam niecierpliwie bo się denerwuje jak diabli....

Jestem bardzo ciekawa kto tam siedzi w środku 🙈 Też mnie teraz odrzuciło od słodyczy, pierwszy „smak” ciążowy to zupki chińskie w dużych ilościach 😂 Teraz już nie, teraz jak nie ja mam ochotę na zdrowe rzeczy, nie wchodzą mi żadne niezdrowe typu chipsy czy McDonalds co zajadałam przy synu :)
Mnie to w ogóle odrzucilo od jedzenia. Cały czas mam uczucie jakby ktoś mnie za gardło trzymał. Nie to że nie mogę patrzeć na jedzenie bo oj mogę i bym pewnie nie jedna niezdrowa rzecz pochłonęła! Takie chce, nie chce ale jednak chce😂

reklama
Mnie to w ogóle odrzucilo od jedzenia. Cały czas mam uczucie jakby ktoś mnie za gardło trzymał. Nie to że nie mogę patrzeć na jedzenie bo oj mogę i bym pewnie nie jedna niezdrowa rzecz pochłonęła! Takie chce, nie chce ale jednak chce😂
Ja mam podobnie. Non stop jestem głodna i co chwile mam na coś innego ochotę, ale mogę zjeść tylko trochę bo jak za dużo to mi niedobrze, miną 2h i znów głodna

Do góry