Dziewczyny jak piszecie o tych mdłościach to zaczynam sie zastanawiać czy na pewno jestem w ciąży ja tak nigdy nie miałam, teraz też poki co nie- oczywiście nie żebym chciała. wciągam wszystko jak odkurzacz i zawsze jestem glodna. Ja popijam sobie domowy sok z malin - troszkę do szklanki wody - oczywiście na gorąco zeby się rozgrzać
reklama
Naataaliaa
Moderator
Z jedzeniem mam tak samo, jem w sumie dużo ale porcje małe i 1-2h po posiłku jem kolejny mini posiłek. Z piciem nie mam problemu, na kawę mam mniejszą ochotę, ale za to na herbatę większą. Wody zawsze piłam ok 1.5l dziennie i teraz tak samoJa też mam smaki na różne rzeczy a potem jak mam jeść to podziubię i już jestem pełna, od razu mi niedobrze i czuję się przejedzona herbata i kawa przestały mi smakować ale tak mnie suszy że bym wypiła coś a sama nie wiem co nawet woda mi słabo ostatnio wchodzi też tak macie? Dramat normalnie
młoda mama01
Fanka BB :)
Ja 22Ja mam 26 i nie mam pewności ale wydaje mi się że @Yolandelo pisała że tyle samo. Wydaje mi się że to nie jest wcale jakoś mało zwłaszcza na pierwsze dziecko ale patrząc na średni wiek tutaj to rzeczywiście jest Kojarzy mi się że ktoś jeszcze pisał że 23, ale nie pamiętam kto i reszta chyba starsza. Jak będzie ta prywatna grupa to musimy zrobić tabelkę o której pisała jedna dziewczyna w której będzie też wiek bo też jestem ciekawa
Najbliższa wizyta 11.12Dziewczyny ja dziś głównej moderatorce forum wysłałam listę chętnych dziewczyn która chce dołączyć do priv ona odesłała mi wiadomośc ze do poniedziałku powinna grupa prywatna działać wiec jak już będzie to dam Wam znać i sobie tam przejdziemy . Jeśli jakaś osoba której nie ma na liście będzie chciała dojść , to będzie mogła wysłać zapytanie o dołączenie do grupy wtedy ją zaakceptuje
Chciałabym na prywatnej grupie stworzyć dwa osobne wątki :
1 .terminy wizyt
2 . Terminy porodu
Bardzo proszę o przesyłanie tutaj wiadomości z terminami waszych wizyt , ja to później wszystko uporządkuje i wstawię na grupę zamknięta , wtedy każdy będzie mógł sobie wzajemnie w danym dniu kibicować chyba , ze nie chcecie czegoś takiego to nie musimy tego robić to tylko propozycja
No a odnośnie terminu porodu myśle, ze również ,jak już będzie każdy po pierwszej wizycie wiedział z usg jaki termin wychodzi ,to wtedy będę tez wpisywać
Termin porodu 04.07.2024
hermanita
Aktywna w BB
U mnie z tymi mdłościami też na razie nic. Ale znów czytałam, że około 30 procent kobiet w ogóle ich nie ma. Może my z tobą akurat jesteśmy szczęściarami. Z ciążowych objawów mam tylko ból piersi i podbrzusza i tyle.Dziewczyny jak piszecie o tych mdłościach to zaczynam sie zastanawiać czy na pewno jestem w ciąży ja tak nigdy nie miałam, teraz też poki co nie- oczywiście nie żebym chciała. wciągam wszystko jak odkurzacz i zawsze jestem glodna. Ja popijam sobie domowy sok z malin - troszkę do szklanki wody - oczywiście na gorąco zeby się rozgrzać
Kinga1013
szczęściary ja liczę jedynie na to że szybko miną, już mam 8tc to może , końcem 1 trymestru się to zmieniU mnie z tymi mdłościami też na razie nic. Ale znów czytałam, że około 30 procent kobiet w ogóle ich nie ma. Może my z tobą akurat jesteśmy szczęściarami. Z ciążowych objawów mam tylko ból piersi i podbrzusza i tyle.
Zazdroszczę Wam, ja średnio raz dziennie w toalecie. Same mdłości bym przeżyła ale niestety nie wszystko zostaje u mnie z jedzenia na długo… ogólnie to mam bardzo słaby apetyt trochę się zmuszam żeby jeść. A do tego wszystkiego straszne zatwardzenie doszło Jak na razie to mam 7+5 i schudłam już ponad dwa kilo wizytę mam jutro więc zobaczymy co u groszka słychać
MatkaWariatka37
Kurde środek nocy a ja głodna!!!! Zaraz idę spać muszę wytrzymać bo mam wieczorne mdłości i mimo że zjadła bym konia z kopytami to gula w gardle mi nie pozwala. I jak tu sobie dogodzić??
Powodzenia na wizycie!!
Nie zazdroszczę! Ja pomimo mdłości nie zwracam. Ale tak miałam w każdej ciąży!Zazdroszczę Wam, ja średnio raz dziennie w toalecie. Same mdłości bym przeżyła ale niestety nie wszystko zostaje u mnie z jedzenia na długo… ogólnie to mam bardzo słaby apetyt trochę się zmuszam żeby jeść. A do tego wszystkiego straszne zatwardzenie doszło Jak na razie to mam 7+5 i schudłam już ponad dwa kilo wizytę mam jutro więc zobaczymy co u groszka słychać
Powodzenia na wizycie!!
reklama
Megi^^
U mnie identycznie. Bol piersi i bol delikatny jak na okres. Poza tym nic, tylko ja mam dosc wczesna ciaze- 5+1. Kiedy sie u Was pojawily dziewczyny te mdlosci?U mnie z tymi mdłościami też na razie nic. Ale znów czytałam, że około 30 procent kobiet w ogóle ich nie ma. Może my z tobą akurat jesteśmy szczęściarami. Z ciążowych objawów mam tylko ból piersi i podbrzusza i tyle.
A i ze zmian to jeszcze szybkie bicie serca.
Ostatnia edycja:
Podziel się: