reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Ja mam 26 i nie mam pewności ale wydaje mi się że @Yolandelo pisała że tyle samo. Wydaje mi się że to nie jest wcale jakoś mało zwłaszcza na pierwsze dziecko ale patrząc na średni wiek tutaj to rzeczywiście jest 🤣 Kojarzy mi się że ktoś jeszcze pisał że 23, ale nie pamiętam kto i reszta chyba starsza. Jak będzie ta prywatna grupa to musimy zrobić tabelkę o której pisała jedna dziewczyna w której będzie też wiek bo też jestem ciekawa 😅
No ciekawe , zrobimy tez tabelkę z wiekiem 😁 jutro powinna już być ta grupa dostepna ;)

Ja się boję że moje dziecko przegrzeję bo jej ubrałam piżamę na to śpiworek i przykryłam kołdrą 🫣 dobrze że ona już umie się rozgrzebać sama spod tylu warstw🤣
Mój młody wczoraj zasnął i za jakieś 15 minut zaczął płakać coś się kręcić , ja mówię kurde co jest grane… pojedzony jest , raczej nic mu nie jest.. mój mąż przyszedł i mówi przecież tu jest za ciepło ! Faktycznie przewietrzył pokoj i mały spał jak zabity 🫣🙈🙈🙈 matka roku 😂

Ja cały wieczór cierpię, bo mam ochotę na śledzia,hot doga z musztardą i coca colę. A najbardziej tragiczne jest to że z całej tej wesołej gromadki w domu mam tylko śledzia. Papcio wypił całą colę 😭 a hot doga nie mam skąd wytrząsnąć, bo to by musiał być taki z budy gdzie te sałatki na blacie się rozsypują i wszędzie śmierdzi tą musztardą 🤣 i dodam że na codzień ja takich rzeczy nie jadam tylko dziś mi się zachciało 🫣
Ja w poprzedniej ciazy miałam tez ochotę często na hot doga i to właśnie nie takiego byle jakiego 😂 mąż musiał jeździc i szukać 😂

Natomiast tabelka z terminami porodu klaruje się póki co tak , choć wiadomo ona będzie ruchoma i pewnie będziemy czasem zmieniać po wizytach . Kto chce proszę się dopisywać ❤️później jak już będzie wiadomo jaka płeć to przy nicku będzie serduszko 🩷💙. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje co byście chciały dodać to piszcie :)
1.01
2.07
3.07
4.07 @Naataaliaa
5.07 @Kinga1013
6.07
7.07 @Mika88
8.07
9.07 @Lena049
10.07
11.07
12.07