G
guest-1716035268
Gość
tak mi przykro tulę mocnoMnie dziś z rana bolało podbrzusze i zemdliło jak poczułam ,ze mąż sobie jajecznicę smaży… w ogóle dziś mam fatalny dzień babcia mi zmarła…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak mi przykro tulę mocnoMnie dziś z rana bolało podbrzusze i zemdliło jak poczułam ,ze mąż sobie jajecznicę smaży… w ogóle dziś mam fatalny dzień babcia mi zmarła…
Ja dzisiaj mam 6+1 i nic mnie nie mdliWszystkie piszecie o 6 tygodniu, ja dopiero skonczylam 5 wiec wszystko przede mna.
Wyrazy współczucia!Mnie dziś z rana bolało podbrzusze i zemdliło jak poczułam ,ze mąż sobie jajecznicę smaży… w ogóle dziś mam fatalny dzień babcia mi zmarła…
Bardzo bardzo mi przykro... sama niedawno przeżywałam. przytulamMnie dziś z rana bolało podbrzusze i zemdliło jak poczułam ,ze mąż sobie jajecznicę smaży… w ogóle dziś mam fatalny dzień babcia mi zmarła…
Wyrazy współczucia rok temu 9.12 zmarła moja babcia. Pierwsze święta bez niej były bardzo smutneMnie dziś z rana bolało podbrzusze i zemdliło jak poczułam ,ze mąż sobie jajecznicę smaży… w ogóle dziś mam fatalny dzień babcia mi zmarła…
Wyrazy współczucia...Mnie dziś z rana bolało podbrzusze i zemdliło jak poczułam ,ze mąż sobie jajecznicę smaży… w ogóle dziś mam fatalny dzień babcia mi zmarła…
U mnie dzisiaj 5+4 więc też same początki. I szczerze chciałabym jednak mieć te mdłości, bo świadczą o tym, że coś się dzieje. A kiedy objawów prawie brak to w głowie od razu natrętne myśli, czy na pewno wszystko dobrze.Wszystkie piszecie o 6 tygodniu, ja dopiero skonczylam 5 wiec wszystko przede mna.
no ja nieeeee polecam zresztą to żaden wyznacznik, możecie mi wierzyć dziewczynyU mnie dzisiaj 5+4 więc też same początki. I szczerze chciałabym jednak mieć te mdłości, bo świadczą o tym, że coś się dzieje. A kiedy objawów prawie brak to w głowie od razu natrętne myśli, czy na pewno wszystko dobrze.
Wszystko jest dobrze, musi być, jedziemy na tym samym wozkuU mnie dzisiaj 5+4 więc też same początki. I szczerze chciałabym jednak mieć te mdłości, bo świadczą o tym, że coś się dzieje. A kiedy objawów prawie brak to w głowie od razu natrętne myśli, czy na pewno wszystko dobrze.