reklama
Nic takiego nie czujęCześć, też macie takie jakby słabe czucie skóry w okolicach pępka ? Zastanawia mnie czy to jest normalne że względu na rozciągnięta skórę czy może jednak coś jest nie tak.
Ja za to bardzo go czuję jak odpoczywam i do tego skurcze od czasu do czasu więc myślę ze porod bedzie szybciejJa sie kiepsko czuje w te upaly. Tez mala jest jakos mniej aktywna, niby ruchu sa ale zdecydowanie slabsze. Nie wiem czy to przez upaly czy cos jest nie tak, dzis ide na ktg to sie podpytam czy wszystko ok :-)
Klaudiaa92
Zaciekawiona BB
Gdzieś usłyszałam że należy odstawić magnez na koniec ciąży. Jak to wygląda u Was? Czy i jeśli tak to ile bierzecie?
Hej zawsze jest opcja żeby załatwić przez internetno właśnie jak to jest z tym przepisem, że sprawy urzędowe zakatwia sie tam gdzie się urodziło a nie tam gdzie mieszka
Znajoma rodziła w zupełnie innym mieście a sprawy załatwiała w swoim na spokojnie.
Albo akurat wyjadę gdzieś na weekend i ups zacznę rodzić.
Ten przepis jest ... dziwny.
Klaudiaa92
Zaciekawiona BB
Też tak mam, tak jak piszesz to chyba od naciągnięciaNic takiego nie czuję
Klaudiaa92
Zaciekawiona BB
Powodzenia na cesarkach jutro ! Trzymamy kciuki !
Klaudiaa92
Zaciekawiona BB
Nie wiem jaka długość ale ponoć idealna na poród: krótka i miękka. Dziecko wstawione w kanał, rozwarcie 1 cm, skurcze. To wszystko od trochę ponad tygodnia i .... Dalej nic a miałam mieć problem z donoszeniem tygodnia 37 nic się nie martw jedna chodzi z rozwarciem i trzeba wywoływać, drugą złapie nagle tu i teraz. Nie masz na to dużego wpływu, oszczędzaj się i nie martw człowiek jeszcze nie urodził a już tyle stresów (przynajmniej ja tak mamJaką macie długość szyjki macicy ? Ja 35 tydzień ciąży i 2.30 cm. Lekarz mówił że źle nie jest ale może być tak że urodzę przed terminem
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
tak też zrobiłam,z opcją listownego dostarczenia. Teraz czekam ...Hej zawsze jest opcja żeby załatwić przez internet