HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dzieki30.67 mm. [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki30.67 mm. [emoji3526]
ściskam cię mocno, bo jakoś tak niby nie wiem ale czuję co czujesz ...Hej ja po wizycie.. Dzidzia ok, mam 3 cm, dostałam zestaw badań do zrobienia. Dowiedziałam się też, że za dzidzią jest schowany drugi pęcherzyk, pusty byłyby bliźniaki, ale jedno się nie rozwinęło... Niby dobrze, bo mam już 2 w domu, ale jakoś mnie zabolało...
Czasami. U mnie w ogóle to wszystko pojawia się co parę dni na chwilę. Cycki bolą strasznie co 2-3 dzień a potem znowu nic.Czy wy też macie bóle w jajnikach ? Jakby coś pulsowało? Raz mam tak w prawym, raz w lewym ... Zaczynam panikować, od dwóch dni jestem tak zestresowana ...
U mnie na pierwszym usg chyba w 5 tc też były 2, a na kolejnym już był 1, a tamten się wchłonął. Wiadomo że czułam trochę żal, ale cieszyłam się że jedno dzieciątko rośnie i wszystko jest dobrze. Tak musiało być.Hej ja po wizycie.. Dzidzia ok, mam 3 cm, dostałam zestaw badań do zrobienia. Dowiedziałam się też, że za dzidzią jest schowany drugi pęcherzyk, pusty byłyby bliźniaki, ale jedno się nie rozwinęło... Niby dobrze, bo mam już 2 w domu, ale jakoś mnie zabolało...
No właśnie u mnie to samo, bolało parę dni temu później cisza i wczoraj i dziś znowu.. a że przechodzą mi powoli wszystkie objawy to ja już panikuje że to oznacza najgorsze. Co chwilę chodzę do łazienki i sprawdzam czy przypadkiem nie ma krwi.. ja tego chyba psychicznie nie wytrzymam. Już mam najgorsze scenariusze w głowie ... Nie umiem myśleć pozytywnie.. a wizytę mam dopiero 27.Czasami. U mnie w ogóle to wszystko pojawia się co parę dni na chwilę. Cycki bolą strasznie co 2-3 dzień a potem znowu nic.
U mnie kłucie jest zwykle po lewej stronie. Raz jak mnie w nocy zakłuło to się aż obudziłam i skuliłam a po chwili przestało i znowu spokój.
Ja mam na 9.07Czy któraś ma termin porodu z OM na 10 lub 11 lipca?
Do lekarza. Też mam dziś kolejne wyniki badania w moczu i są kijowe więc czekam na teleporadę :/ No kicha straszna Bardzo się martwię Bo już jeden lek dostałam a nie pomógłDziewczyny co ja mam robić? Badanie moczu mi nie wyszło pierwszy raz. Wrzucam zdj
Podziwiam Ciebie, ja się tak mega zastresowalam jak mi powiedział ze musi sobie obraz przybliżyć bo chyba widzi 2 płody ze aż chciałam usiąść nie żebym nie chciała ale musiałabym sie przyzwyczaić do sytuacji w jakiej sie znalazłamHej ja po wizycie.. Dzidzia ok, mam 3 cm, dostałam zestaw badań do zrobienia. Dowiedziałam się też, że za dzidzią jest schowany drugi pęcherzyk, pusty byłyby bliźniaki, ale jedno się nie rozwinęło... Niby dobrze, bo mam już 2 w domu, ale jakoś mnie zabolało...